Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ο αδερφός μου δούλευε στον ΟΣΕ, μου το περιέγραφε ως το δρομολόγιο του τρόμου»

“Παίρνουμε εκατό χιλιάδες φορές σε αυτό το νούμερο που έχουν ανακοινώσει, δεν ξέρουν να μας πουν τίποτα, είναι παιδιά που μιλάνε στο τηλέφωνο και τρέμουν”, καταγγέλλει η κυρία Βασιλική Καρυώτη.

Η Βασιλική Καρυώτη, αδελφή αγνοούμενου εργαζόμενου του ΟΣΕ, μίλησε για όσα συμβαίνουν μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και για όσα της είχε αναφέρει ο αδερφός της για τις συνθήκες εργασίας.

«Πήγαμε στη Λάρισα, δώσαμε DNA, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ και αυτό είναι το τραγικό της όλης ιστορίας. 10 υπάλληλοι ήταν όλοι κι όλοι. Ο αδελφός μου ήταν ελεγκτής στην αμαξοστοιχία 62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά η κυρία Καρυώτη.

«Για αυτούς τους υπαλλήλους του ΟΣΕ κανένας δεν θα πει μια κουβέντα; Τίποτα; Σαν να μην υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι; Κι αυτοί έχουν οικογένειες, παιδιά, γονείς», τονίζει η άτυχη γυναίκα.

«Η εταιρία δεν είναι δίπλα στους επιβάτες. Παίρνουμε εκατό χιλιάδες φορές σε αυτό το νούμερο που έχουν ανακοινώσει, δεν ξέρουν να μας πουν τίποτα, είναι παιδιά που μιλάνε στο τηλέφωνο και τρέμουν. Μας λένε: ό,τι μάθετε πείτε μας κι εμάς», καταγγέλλει η κυρία Καρυώτη στη συνέχεια.

«Ο αδελφός μου σε δύο χρόνια έπαιρνε σύνταξη και έκανε συνέχεια αυτό το δρομολόγιο σε απάνθρωπες συνθήκες πολλές φορές. Μία συνάδελφός του που ξέρουμε χάθηκε κι αυτή, ένας άλλος μάθαμε ότι είναι αγνοούμενος», περιγράφει η άτυχη γυναίκα στον αέρα του MEGA.

«Μου το είχε πει ο αδελφός μου ότι ήταν το δρομολόγιο του τρόμου πολλές φορές. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί κάποιος να μας δώσει μία υπεύθυνη απάντηση», σημειώνει η Βασιλική Καρυώτη.

 

πηγή: zappit.gr

Shares