Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός και ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος – «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω»

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε πάει στην Καρδίτσα για το τριήμερο και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε. Ωστόσο, χάθηκε και αυτός στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το karditsapress.gr, ο Τάσος μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο στις 22:50 λέγοντας της να κοιμηθεί: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω». Έκτοτε η οικογένειά του δεν είχε κανένα νέο για την τύχη του.

Μάλιστα, έκαναν έκκληση το βράδυ της Παρασκευής για οποιαδήποτε πληροφορία μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη. Ο Τάσος φαίνεται να βρισκόταν στο 3ο βαγόνι σύμφωνα με επιβάτη, η οποία δήλωσε πως κατά τη στιγμή της σύγκρουσης ήρθαν αντικριστά.

Η σύντροφός του, Μαριέττα, είπε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ: «Έχουμε πληροφορίες, σύμφωνα με μία κοπέλα που ήταν στο τρίτο βαγόνι, ότι τον είδαν εκεί, ότι ήρθαν αντικριστά την ώρα του δυστυχήματος. Όποιος έχει δει κάτι από το τρίτο βαγόνι, από το κυλικείο, να έχουμε μία ιδέα, μία εικόνα… Μας έχουν αποκλείσει την ιδέα του κυλικείου.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως ότι μπορούμε να κάνουμε, να δούμε τις κάμερες του ΟΣΕ… Εκεί κάπου θα φαίνεται που μπήκε, γιατί υπήρχε ένα τέταρτο καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε τι έγινε μετά το τέταρτο. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος, δεν έχουμε καμία πληροφορία. Δεν μας ενημέρωσαν ότι ταυτοποιήθηκε, είμαστε σε άγνοια».

Το πρωί του Σαββάτου η οικογένεια ενημερώθηκε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του…

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares