Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία με 17χρονη μαθήτρια – Οι γιατροί διέκοψαν ξανά τα φάρμακα καταστολής

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 17χρονη στο Ηράκλειο, η οποία πριν περίπου 18 μέρες υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από τότε η 17χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο, με τους γιατρούς να κάνουν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα Χριστούγεννα οι γιατροί είχαν διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που την κρατά σε καταστολή ωστόσο η ενδοκράνεια πίεση επανήλθε με συνέπεια να συνεχίσουν κανονικά τα φάρμακα και η κοπέλα να μπει ξανά σε καταστολή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, οι θεράποντες ιατροί έκοψαν ξανά τα κατασταλτικά φάρμακα και έως τώρα η ενδοκράνια πίεση είναι σε χαμηλά επίπεδα ενώ το θετικό είναι ότι έχει υποχωρήσει και το οίδημα στον εγκέφαλο της μαθήτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη, αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να συνεχίσει η σταθερή κατάσταση της μαθήτριας προκειμένου να ελέγξουν την εγκεφαλική της λειτουργία.

 

newsit.gr

Shares