Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τραμπ: Μίλησε για την νοθεία στις φετινές εκλογές με στοιχεία – «Είναι στατιστικά αδύνατο να έχω ηττηθεί…»

Μετά από  ένα μήνα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος ,ο Τραμπ θέλησε να μιλήσει  για την νοθεία που συνέβησαν  στις φετινές εκλογές των ΗΠΑ με στοιχεία όπως αναφέρει .

Ο Τραμπ ανέφερε πως είναι αδύνατο να έχω ηττηθεί καθώς τα στατιστικά στοιχεία οδηγούν σε διαφορετικό αποτέλεσμα

Τόνισε πως η  απάτη στις φετινές εκλογές είναι δεδομένη και θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στοιχεία για την νοθεία που συνέβη στις φετινές εκλογές

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Δημοκρατικοί εκτύπωσαν δεκάδες εκατομμύρια ψηφοδέλτια που στάλθηκαν σε αγνώστου ταυτότητες παραλήπτες Με σχεδόν καθόλου μέτρα ασφάλειας.Ακόμα  χρησιμοποιώντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι Δημοκρατικοί άλλαξαν τις διαδικασίες των εκλογών για να ταιριάζουν στην ατζέντα τους!

Συνεχίζει και αναφέρει ότι οι Πολιτείες όπως η Νεβάδα και η Καλιφόρνια υπήρξε σκάνδαλο καθώς εμφανίστηκαν άτομα που ήταν νεκροί και εμφανίστηκαν ότι έχουν ψηφίσει

Ακόμα άλλες πολιτείες όπως το Μίσιγκαν, η Μινεσότα και το Ουισκόνσιν, καθιέρωσαν καθολικά, ψηφοδέλτια ψηφοφόρων κατ’ εξουσιοδότητη ,αποστέλλοντας αιτήσεις απόντων ψηφοφόρων σε ΟΛΟΥΣ τους ψηφοφόρους ΟΛΩΝ των εκλογικών καταλόγων, μηδενός εξαιρουμένου. Αυτό άνοιξε την κάνουλα για μαζική νοθεία .Έστειλαν ακόμη και ψηφοδέλτια σε μη-πολίτες για να ψηφίσουν!

 

 

Shares