Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τραμπ: “Μπορεί να εγκαταλείψω τη χώρα, αν χάσω στις εκλογές”…

Τραμπ: “Μπορεί να εγκαταλείψω τη χώρα, αν χάσω στις εκλογές”...

Το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη χώρα, σε περίπτωση που στις εκλογές ηττηθεί από τον Τζο Μπάιντεν, άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει ισχυριστεί ότι μπορεί να «εγκαταλείψει τη χώρα» εάν χάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας μπροστά σε πλήθος υποστηρικτών του στη Τζόρτζια χτες, Παρασκευή, ανέφερε: «θα μπορούσατε να φανταστείτε αν χάσω; Δεν θα νιώσω τόσο καλά. Ίσως θα πρέπει να φύγω από τη χώρα, δεν ξέρω».

«Ξέρετε τι? Το να ανταγωνίζομαι με τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής, ασκεί πίεση. Θα μπορούσατε να φανταστείτε αν χάσω, τι θα κάνω σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου; Θα λέω πως έχασα από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής», υπογράμμισε ο Τραμπ, σκορπώντας γέλια στους ψηφοφόρους του. Ακόμη, ο Πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι δεν θα μπει σε διαδικασία να συγκεντρώσει άλλα χρήματα στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη θέση του στον Λευκό Οίκο.

«Θα μπορούσα να συγκεντρώσω περισσότερα χρήματα», τόνισε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως: «απλά δεν θέλω να το κάνω». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζο Μπάιντεν έχει συγκεντρώσει πάνω από 383 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Τραμπ έχει περίπου 247 εκατομμύρια δολάρια. Απομένουν μόνο 18 μέρες για τις εκλογές, και όπως φαίνεται οι Δημοκρατικοί έχουν το προβάδισμα, με τις εθνικές δημοσκοπήσεις να δείχνουν τον Μπάιντεν να ηγείται με 54% ενώ ο Τραμπ συγκεντρώνει το 43%.

defence-point.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares