Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τους ξεσκέπασε ο Κ. Βελόπουλος στη βουλή: “Ο ΟΗΕ δίνει 550 ευρώ κάθε μήνα στους λαθρομετανάστες για να μείνουν Ελλάδα”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλα τα φλέγοντα θέματα μίλησε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.Δείτε παρακάτω το βίντεο και τα βασικά σημεία της ομιλίας του από το βήμα της βουλής:

-Εμείς εδώ φτιάξαμε μια παιδεία που δεν δημιουργεί πολιτισμένα όντα αλλά βαρβάρους. Υπαίτιοι είμαστε όλοι. Και με προβληματίζει ότι εντός του κοινοβουλίου υπάρχουν καθηγητές που έχουν μπερδέψει την παιδεία με την βαρβαρότητα. Άκουσα καθηγητή που είναι εκλεγμένος βουλευτής να λέει το εξής αμίμητο: άμα πάω στην διαδήλωση μπορεί να έχω κράνος για μην σπάσουν τα κεφάλι μου τα ΜΑΤ. Αν κρατάω κοντάρι με σημαία θα το χρησιμοποιήσω για όπλο. Αυτος είναι καθηγητής που εκπαιδεύει, δίνει αγωγή στα παιδιά μας, έθος και ήθος. Αν το ακούγαμε σε γήπεδο θα τον λέγαμε τραμπούκο ή χούλιγκαν. Αυτός όμως είναι καθηγητής και αντί να ζητήσει συγγνώμη επιμενει ακόμα και τώρα. Ο βουλευτής. Ο παιδαγωγός. Αν τον είχα στην δική μου κοινοβουλευτική ομάδα θα τον είχα διώξει από χθες. Γιατί η υποκίνηση στη βία είναι αδίκημα. Αν το έλεγε κάποιος από εμάς θα τον έλεγαν φασίστα. Όμως ο φασισμός δεν έχει χρώμα. Αυτά πρέπει να λέγοντα προσεκτικά. Γιατι μας ακούν και παιδιά. 15χρονα, 16χρονα που βράζει το αίμα τους βλέπουν τον καθηγητή τους να προωθεί και να προάγει την βία.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/638432716560815/

-Πάμε στο ν/σ. Είναι γεμάτο συγκεχυμένες διατάξεις, ασύνδετες μεταξύ τους. Και η ρήση του πρωθυπουργού για αρχή καλή νομοθέτησης τι έγινε? Πού πήγε? Εκείνη η προεκλογική δέσμευση. Όταν έλεγε έχουμε πρόγραμμα εμείς. Μην ψηφίσετε τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστε εμάς.

-Πάμε στην Τόμας Κουκ. Φειδωλούς σας βλέπω. Οι άνθρωποι έχασαν λεφτά αλλά το μείζον ζήτημα είναι άλλο. Εσείς οι λάγνοι με την ΕΕ ξέρετε ότι η Γερμανία ζήτησε για την χρεωκοπία της θυγατρικής της Τομας Κουκ χρηματοδότηση από την ΕΕ και την πήρε; Εμείς γιατί δεν ζητήσαμε βοήθεια για τα ναυπηγεία παρά έκλεισαν; Στην πλούσια Γερμανία δίνουν λεφτά στην φτωχή Ελλάδα όμως κλείνουν τα ναυπηγεία γιατί το θέλει η Γερμανία. Η Ευρώπη της βοήθειας του ενός προς τον άλλον δεν υπάρχει. Υπάρχει η φασιστική Ευρώπη της Γερμανικής μπότας.

-Και επειδή γνωρίζω πολλούς από εδώ μεσα από τη ΝΔ που ψηφίζουν χωρίς να το θέλουν γιατί η κομματική πειθαρχία υπερισχύει της εθνικής και της κοινωνικής, αν είστε πραγματικά φιλελεύθεροι να κάνετε μια εξεταστική για την ΔΕΗ. Το έλεγε και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός ο κ. Χατζηδάκης. Κάντε για τους πρώτους 6 μήνες που λέτε ότι χάθηκαν 100 δισ. Γιατί δεν κάνετε;

-Αλλά εδώ υπάρχουν δημοσιεύματα για υπόγεια συμφωνία συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2417701261880834/

-Πάμε στο άρθρο 3 για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει πει κανένας εδώ μέσα ότι οι ανεμογεννήτριες έχουν 30 χρόνια ζωής; Οι ανεμογεννήτριες κατασκευάζονται από σπάνιες γαίες, που είναι τοξικές. Όταν λοιπόν θα περάσουν τα 30 χρόνια πού θα τις πετάξετε; Τι θα γίνουν τόσα τοξικά υλικά; Γιατί δεν θα συζητήσω για την εικόνα που παρουσιάζουν οι ανεμογεννήτριες στα βουνά.

-Πάμε και στο Ελληνικό. Εκεί θα εξυπηρετηθεί ο φίλος σας ο κ. Λάτσης. Πάντα εξυπηρετείται. Θα πάρει ένα δάνειο και θα κάνει επένδυση. Δώστε μου κι εμένα 800 εκατ. ευρώ και θα κάνω την καλύτερη επένδυση. Αλλά αυτό δεν είναι επένδυση. Αυτό είναι αεριτζίδικη επένδυση.

-Πάμε στο ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα παιδιά είναι άρρωστα. Και πρέπει να τα αγκαλιάσουμε. Το πρόβλημα δεν λύνεται με αποτρεπτικά μέτρα. Χρειάζεται ειδική αγωγή. Αν τα γαλουχήσουμε, τα κοινωνικοποιήσουμε και τα εντάξουμε κανονικά δεν θα χρειάζεται το ΚΕΘΕΑ.

-Η ΝΔ έχει μία ευκαιρία να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Να την κηρύξουμε λόγω του προσφυγικού και να πάρουμε μέτρα. Να ζητήσουμε αρωγή.

-Γιατί δεν πάει ο κ. Δένδιας στην Αλγερία, στο Μαρόκο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και να προτείνει να πάρουν αυτές οι χώρες τα λεφτά, την οικονομική βοήθεια και να δέχονται πίσω τους ανθρώπους τους. Και να μην τα παίρνει ο Ερντογάν που απειλεί να μας γεμίσει με πρόσφυγες. Κάνατε τον Ερντογάν ρυθμιστή του προσφυγικού. Από πού έρχεται το πρόβλημα; Θα πάω στην χώρα απ’ όπου έρχεται ο πρόσφυγας. Εσείς αντί γι’ αυτό δίνεται δισ. στον εχθρό της χώρας, στον Ερντογάν, για να μας εκβιάζει.

-Πάμε και στο σημερινό δημοσίευμα των financial times. Εσείς το είχατε προσευχητάρι. Ό,τι έγραφε για τον ΣΥΡΙΖΑ το παίρνατε και το κάνατε σημαία. Σήμερα η ίδια εφημερίδα σας λέει πλυντήριο βρώμικου χρήματος με την χθεσινή τροπολογία που περάσατε. Εσείς οι κήνσορες της ηθικής τάξης και της εντιμότητας. Τα λέγαμε εμείς. Το ξέραμε. Αυτά τα μέτρα κάποιους εξυπηρετούν. Και λέει κι άλλα. Για νομιμοποίηση εσόδων και για περιουσιακά στοιχεία.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2417400551844970/

-Ολυμπία οδός: ξέρετε τι έχει γίνει; Έχει καταδικαστεί για καρτέλ. Και πάει ο υπουργός να της δώσει το δρόμο Πατρών – Πύργου – Τσακώνας. Πού; Στην Ολυμπία Οδό! Στο Καρτέλ! Είστε αμετανόητοι. Πάντα υπηρετούσατε τους νταβατζήδες και τώρα έρχεστε να δώσετε στο ίδιο καρτέλ την δουλειά. Τι κάνετε; Είστε με τα καλά σας;

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/345015789668468/

-Πάτε και βάζετε διόδια στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα στην Θεσσαλονίκη. Γιατί; Δεν πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας για να κυκλοφορούμε τα αυτοκίνητα; Πείτε μου μια χώρα που πληρώνει διόδια και τέλη κυκλοφορίας. ΟΙ κάτοικοι θα πληρώνουν για να περάσουν τον δρόμο τους;

-Πάμε και στο αγαπημένο μας θέμα: Μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα. Δεν είναι επομένως πρόσφυγες. Είναι παράνομοι μετανάστες. Σήμερα λοιπόν η Δανία, ξέρετε τι έκανε; Πήρε ένα ακατοίκητο νησί και όποιος μπαίνει παράνομα στην χώρα θα τον πηγαίνει εκεί. Όταν το λέμε εμείς είμαστε φασίστες. Η Δανία όμως το κάνει! Το ξεκίνησε!

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2426932297579483/

Η Ισπανία, εφαρμόζει ένα νόμο που λέει άμεση απέλαση όσων συλλαμβάνονται στα σύνορα. Δεν θα υπάγονται στις διατάξεις περί ασύλου. Εσείς τι λέτε; Μας έχετε πρήξει το συκώτι με το διεθνές δίκαιο. Τι λέτε λοιπόν; Φέρτε τους εδώ να τους εξετάσουμε, να τους δούμε και να τους κάνουμε Έλληνες. Τι κάνετε; Αντικαθιστάτε τον πληθυσμό της Ελλάδας;

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/847727012338852/

-Ακούστε τι έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ. Το είπε ο Σκυλακάκης ο υπουργός σας. Είπε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξόδεψε σε 4 χρόνια 30 δισ. για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών. Ποιος τα πλήρωσε; Ο ελληνικός λαός. Πληρώνουμε τον Ιμπραήμ και τον Χασάν για την περίθαλψή τους και πληρώνουμε και για την δική μας περίθαλψη. Το είπε ο υπουργός! Δικός σας είναι ο υπουργός! Αν δεν σας αρέσει να του το πείτε. Και είπε επίσης ότι τα νοσοκομεία δεν κατέγραφαν τις δαπάνες περίθαλψης τότε. Επί ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2518784844876844/

-Επίσης πάμε και στον ΟΗΕ σας. Λέει λοιπόν στου λαθρομετανάστες ότι θα παίρνουν κάρτες με 550 ευρώ το μήνα για να μείνουν στην Ελλάδα. Ο Ιμπραήμ και ο Χασάν θα παίρνουν 550 ευρώ το μήνα ΜΟΝΟ αν μείνουν εδώ. Στην Ελλάδα. Αν πάνε στην Γερμανία δεν θα παίρνουν τίποτα. Δηλαδή ανοίξαμε και σας περιμένουμε; Και οι Έλληνες παρακαλάνε για να πάρουν κανένα επιδοματάκι;

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/439410636765787/

-Σήμερα ο Δήμαρχος ΟΙνουσών φώναζε, ούρλιαζε: Πιο εύκολα βλέπουμε αεροπλάνα παρά καθηγητές λέει. Στην Χίο οι μαθητές κάνουν μάθημα σε κοντέϊνερς.

-Για εμάς πρώτα είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα και μετά όλοι οι άλλο. Και επειδή γεμίσατε την Ελλάδα με Πακιστανούς να σας πούμε ότι χθες ένα πακιστανικό αεροσκάφος παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο. Το Πακιστάν είναι σύμμαχος της Τουρκίας κι εσείς δέχεστε τους Πακιστανούς στην χώρα! Αν ήσασταν σοβαροί δεν θα δεχόσαστε κανέναν Πακιστανό. Αυτό είναι λογική. Αν δεν βρούμε την λογική θα χάσουμε την Ελλάδα.

Shares