Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τους “γείωσε” ο Μαυροπάνος – Εκεί θέλει να συνεχίσει – Τι “παίζει” με Ελλάδα – Είναι άσχετοι;…

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ανακοινώθηκε πως τραυματίστηκε και πως θα μείνει εκτός δράσης στις 9 Αυγούστου. Είχε τραυματιστεί, εκ νέου, στις αρχές Μαϊου.Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι πως ουσιαστικά ποτέ δεν είχε αποθεραπευτεί από εκείνο τον τραυματισμό και πρακτικά, εξαιτίας αυτού, δεν έκανε ποτέ προετοιμασία με την Αρσεναλ. Όταν πήγε να ανεβάσει ρυθμούς, υπέστη την υποτροπή και… καλό Οκτώβριο.

Δεν το έκρυβε μάλιστα. Σε όσους τον ρωτούσαν πώς είναι, τι κάνει, πώς περνάει, το έλεγε πως δεν είναι καλά, πως είναι τραυματίας.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν ήθελε και δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ούτε αυτό έκρυβε. Σε όσους τον ρώτησαν, είτε με επαγγελματικό υπόβαθρο είτε με προσωπικό, το ξεκαθάριζε πως πέραν της επιλογής του να μείνει στην Αρσεναλ και να πάρει όσες ευκαιρίες του αναλογούν, αν οι “κανονιέρηδες” του το ζητούσαν -και μόνο- τότε θα έφευγε για δανεικός.

Δεν του το ζήτησαν. Ούτε όταν ήρθαν τρεις προτάσεις στο Emirates, δύο από Γερμανία και μια Ολλανδία, ούτε όταν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι από Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία που αρκούσε ένα… νεύμα του 22χρoνου στόπερ προκειμένου να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Δεν το έκανε ποτέ. Και γιατί ήταν τραυματίας (βασικό στη λογική του) και γιατί δεν ήθελε να φύγει από την Άρσεναλ.

Επαναλαμβάνουμε, τίποτα από τα δύο δεν έκρυψε ποτέ. Σε όποιον τον πλησίασε, σε όποιον τον ρώτησε. Αν τώρα, υπάρχουν παράγοντες ομάδας, οι οποίοι δεν τα γνώριζαν και διατείνονται πως προσπάθησαν να τον αποκτήσουν μέχρι τον τραυματισμό του (ποιον όμως από τους δύο; Τον πρώτο του Μαίου που τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τέλη Ιουλίου ή την υποτροπή που υπέστη αρχές Αυγούστου;), σχεδιάζοντας μάλιστα και ταξίδι στο Λονδίνο για να έχουν επαφές με την Άρσεναλ, τότε πολύ απλά, είναι μάλλον άσχετοι με το αντικείμενο, αφού όσο χρόνο και αν σπατάλησαν, τον σπατάλησαν τζάμπα. Ένα τηλέφωνο, αν έκαναν, θα τους έβγαζε από όλον τον κόπο…
sportdog.gr

Shares