Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

«Τους δείξαμε τι θα πει κόλαση» – Οι Αρμένιοι πανηγυρίζουν μικρή νίκη στο μέτωπο του Καραμπάχ (ΦΩΤΟ)

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας με δήλωση του, την Τρίτη, έκανε γνωστό ότι ο αμυντικός στρατός Artsakh (ADA) κατάφερε να προκαλέσει μεγάλες απώλειες στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στις θέσεις τους στο νοτιοανατολικό Καραμπάχ…

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Αρμενικού Υπουργείου Άμυνας, Σουσάν Στεπαντάν, ο αμυντικός στρατός της αυτόνομης περιοχής, που υποστηρίζεται από Δυνάμεις της Αρμενίας, «έδειξε τι θα πει κόλαση στους τρομοκράτες και τις ειδικές δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν στο νοτιοανατολικό τμήμα των χωριών Σέχερ, «Κόκκινο Παζάρι» και Ταγκαβάρντ».

Τη δημοσίευση συνοδεύουν εικόνες:

Οι μάχες μαίνονται στην περιοχή για ακόμη μία μέρα. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, Artsrun Hovhannisyan, «Σήμερα, στις 13:30, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν επιχείρησαν να μετακινήσουν νεκρούς και τραυματισμένους στρατιώτες χρησιμοποιώντας βόμβες καπνού.

Ως αποτέλεσμα ξέσπασαν σφοδροί πυροβολισμοί».

Από τότε, σύμφωνα πάντα με τον ΥΠΑΜ της Αρμενίας, παρατηρείται έντονη κινητικότητα και συσσώρευση στρατευμάτων από την πλευρά των Αζέρων, οι οποίοι ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους.

Πηγή: AMN

Shares