Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Τουρίστας εκθειάζει την Βαρκελώνη on camera και παράλληλα κάποιος ξαφρίζει μια τσάντα από πίσω του (βίντεο)

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

Την ώρα που ένας τουρίστας μιλούσε στην καταλανική τηλεόραση για το πόσο ωραία και σπουδαία πόλη είναι η Βαρκελώνη , μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, ένας τύπος έκλεβε ένα σακίδιο που είχε αφήσει κάποιος στην άμμο, στην παραλία Sant Miquel.

Ο άνδρας που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ των ειδήσεων, είπε «αγαπώ τη Βαρκελώνη. Η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο». Όσο μιλούσε όμως, πίσω του διακρίνεται ένας κύριος και ένα σακίδιο που έχει αφήσει στην άμμο. Ο κύριος πάει λίγο μπροστά έχοντας αφήσει το σακίδιο του και ξαφνικά ένας τύπος, που τον έχει δει, το αρπάζει και φεύγει.

Ο τουρίστας αγνοεί το τί γίνεται πίσω του- με μία κοπέλα που με σανίδα να έχει σταματήσει μπροστά στην απόγνωση του κυρίου που έκλεψαν θέλοντας να βοηθήσει- και λέει «αυτό που αγαπώ επίσης είναι το φαγητό», χαϊδεύοντας παράλληλα την κοιλιά του.

Το βίντεο, που μεταδόθηκε από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE και γυρίστηκε στη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, έγινε viral τη Δευτέρα (15/8).

Η αστυνομία όμως ευτυχώς κατάφερε και εντόπισε τον κλέφτη: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική κατάθεση του θύματος, εντοπίσαμε και συλλάβαμε τον δράστη της κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares