Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Τελευταία Νέα

Τουμασάτου: Είχαμε πάει όλη τη διαδρομή στο αντίθετο ρεύμα για πλάκα

Για τις εφηβικές της… ανησυχίες μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην ΕΡΤ!

Την Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στο Στούντιο 4 της Παρασκευής, όπου και μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια και τις ακρότητες που έκανε σαν νέο κορίτσι.

“Φαντάζομαι πως η μάνα μου και ο πατέρας δεν θα θέλουν να θυμούνται πράγματα από την εφηβική μου ηλικία. Γενικώς δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία αλλά ήμουν ένα παιδί που όλο και κάτι έκανα.

Όχι όμως αγριευτικά πράγματα μέχρι την προεφηβεία. Εκεί στην εφηβεία λίγο και μετά, τώρα δεν θα τα πω όμως γιατί η μάνα μου βλέπει και θα γυρίσω και θα την βρω με εγκεφαλικό.

Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει” εξομολογήθηκε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

“Έχουμε πάει για παράδειγμα παρέα μεγάλη, μαμά συγγνώμη, Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρα όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο. Έτσι για πλάκα! Ήμασταν γύρω στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο… Μυαλό μηδέν”.

“Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι. Τατουάζ έχω κάνει πολλά και είχε πλάκα όταν ο μπαμπάς μου είδε το πρώτο, που μου είπε “αυτό βγαίνει;”.

Του απάντησα με laser και “άρα δεν βγαίνει” μου είπε” πρόσθεσε, επίσης, η Μαριάννα Τουμασάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares