Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021

ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ: Όταν ο “πολύς” Βαρουφάκης βούλιαζε την Ελλάδα…

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης έχει μείνει στην μνήμη των Ελλήνων ως το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα το 2015, όταν ο άρτι εκλεχθείς ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να κάνει τον “αντιστασιακό”, οδηγώντας τη χώρα σε περιπέτειες απέναντι στην Ευρώπη.

Τότε, ελαφρά τη καρδία, ο κ. Βαρουφάκης και ο λοιπός ΣΥΡΙΖΑ εμφάνιζαν τους ευατούς τους ως μαχητές απέναντι στην τρόικα και την Γερμανία, πως εκείνοι θα”χτυπούσαν το ζουρνά” και η Ευρώπη θα χόρευε, πως θα μας παρακαλούσαν να μη φύγουμε από το ευρώ, πως θα τυπώναμε μόνοι μας δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το θέατρο του παραλόγου μας οδήγησε τελικά στο εξευτελιστικό δημοψήφισμα του καλοκαιριού, όταν αφού έθεσε ενώπιον του λαού το πακέτο μέτρων λιτότητας, στη συνέχεια ερμήνευσε την απόρριψη ως…. αίτημα για κάτι πιο σκληρό, υποκύπτωντας δηλαδή ύστερα στους Γερμανούς και φέρνοντας ακόμα χειρότερες περικοπές και φόρους.

Ακόμη και σήμερα, που με δικό του κόμμα θέλει να μπει στην Ευρωβουλή, εκείνος κατεβαίνει υποψήφιος… στην Γερμανία!

Δείτε στο παρακάτω κείμενο τον κύριο Βαρουφάκη να ομολογεί πως η ρητορική τους ήταν καθαρά για άγρα ψήφων, και πως τυχόν έξοδος από το ευρώ θα έφερνε το απόλυτο χάος για την Ελλάδα:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares