Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Τώρα ο Μητσοτάκης διορίζει και το σόι της πεθεράς του! Πού τοποθέτησε τα αδέρφια της…

Τώρα ο Μητσοτάκης διορίζει και το σόι της πεθεράς του! Πού τοποθέτησε τα αδέρφια της...

Δύο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού διορίσθηκαν σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις  κρατικών φορέων του τομέα πολιτισμού. Είναι τα αδέλφια της Ηβης Γόντικα (φωτό), μητέρας της Μαρέβας και πεθεράς του Κ. Μητσοτάκη.

Στο Εθνικό Θέατρο διορίστηκε αντιπρόεδρος η χορογράφος και καθηγήτρια κινησιολογίας Ερση Πήττα, αδελφή της κ. Γόντικα και θεία της Μαρέβας Μητσοτάκη. Κατέλαβε τη θέση που κατείχε ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός.

Στη Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), τη μοναδική στην Ελλάδα ανώτερη κρατική σχολή χορού, τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος ο σκηνοθέτης και δραματουργός Χριστόφορος Χριστοφής-Πήττας, αδελφός της πεθεράς του κ. Μητσοτάκη και θείος της Μαρέβας.

Επισημαίνεται πάντως ότι και οι δύο νεοδιορισθέντες είναι πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο τους.

Ο Χρ. Χριστοφής έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση ως σκηνοθέτης, με τις ταινίες «Περιπλάνηση», «Ρόζα», «Βασίλισσα Μαϊμού» κλπ, που παίχθηκαν στα φεστιβάλ Καννών, Ρότερνταμ, Μανχάιμ, Νέας Υόρκης και Θεσσαλονίκης.
Στο θέατρο έχει παρουσιάσει τα έργα του «Η κωμωδία της μυθομανίας», «Οι ρήτορες» και «Η χρυσόμυγα», έργο που παίχτηκε επίσης στα αγγλικά με τον τίτλο «Mayfly» στο «Old Vic» του Λονδίνου.
Για την τηλεόραση έχει σκηνοθετήσει τις σειρές «Χαμένη Άνοιξη», από το μυθιστόρημα του Στρατή Τσίρκα και «Βιζυηνός-Η σιωπή των αγγέλων».

Η Ερση Πήττα έχει χορογραφήσει πολλά έργα του κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου που έχουν παρουσιασθεί σε ελληνικά θέατρα και στο εξωτερικό.Τώρα διδάσκει κινησιολογία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Βρήκε τη θέση της στο Μαξίμου και η Ζαννή! Στον «στρατό» των μετακλητών…

Την είδηση δημοσιεύει το thefact: Νέα Αντιπρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο διορίστηκε η αδερφή της πεθεράς Μητσοτάκη, Έρση Πήττα. Και νέος Αντιπρόεδρος στη Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, ο αδερφός της πεθεράς Μητσοτάκη, Χριστόφορος Χριστοφής!

Τώρα άρχισε δηλαδή τους διορισμούς και από το… σόι της πεθεράς!

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ για την Έρση Πήττα

Τώρα ο Μητσοτάκης διορίζει και το σόι της πεθεράς του! Πού τοποθέτησε τα αδέρφια της...
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares