Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Αποκάλυψη-βόμβα του Κυριάκου Βελόπουλου για τους Γερμανούς-Δεν μας χρωστάνε μόνο χρήματα, αλλά και 8 χιλιάδες αρχαία αντικείμενα που έκλεψαν-ΒΙΝΤΕΟ

“ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ”!!!

Στη πρόσφατη επίσκεψη του Γερμανού Καγκελάριου  στην Αθήνα, οι Έλληνες παραμονή της 28ης Οκτωβρίου αντίκρυσαν ενεοί αλλά και οργισμένοι για άλλη μία φορά έναν δουλοπρεπή, οσφυοκάμπτη Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να…ψελλίζει κάτι για το κατοχικό δάνειο, για τις δε πολεμικές αποζημιώσεις ούτε υποτονθορύζοντας τόλμησε να διατυπώσει πρόταση.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό και συνηθισμένο δυστυχώς, καθώς επί χρόνια όσοι βρέθηκαν σε πρωθυπουργικούς θώκους, πόσω μάλλον ο γνωστός γερμανόφιλος Μητσοτάκης, που κατά δική του δημόσια παραδοχή έπαιρνε δωρεάν συσκευές της επίσης γερμανικής SIEMENS.

Αυτή, λοιπόν, η άτυπη “ομερτά” για τον ζέον ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, έχει σπάσει εδώ και μία δεκαετία περίπου από τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.

Καθώς ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, το 2012 είχε προχωρήσει σε μία συγκλονιστική αναφορά επί του θέματος!!!

Κι όχι μόνο δεν έθιξε ξεκάθαρα τις χαίνουσες αυτές πληγές του Ελληνισμού από την βαρβαρότητα των Ναζί αλλά επιπροσθέτως έκανε ευθεία αναφορά και για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΧΑΙΑ που εκλάπησαν στην κατοχή!!!!

Χωρίς τον φόβο να μην “κακοκαρδίσει”, λοιπόν, πρεσβείες των Αθηνών, ο Κυριάκος Βελόπουλος ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!!!

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα οι ελληνικές κυβερνήσεις των Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αποσιωπούν το ζήτημα ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα κάθε 28η Οκτωβρίου

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του 2012:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares