Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τον “έφαγε” ο Στοχ! “Τελειωμένος” από τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα Έλληνα άσος – Δεν ανοίγει μύτη …

Το στάτους του Λάμπρου άλλαξε πολλές φορές από τότε που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, πριν 2,5 χρόνια. Ποτέ όμως σε αυτό το διάστημα δεν είχε να κάνει με σεζόν του 22χρονου μεσοεπιθετικού στην Τούμπα. Τον πρώτο 1,5 χρόνο τον πέρασε δανεικός στον Πανιώνιο, πέρυσι, δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Και μέσω των πολύ καλών εμφανίσεων του στον ολλανδικό σύλλογο, κατάφερε να «κερδίσει» την αποθέωση αρχικά του Γιώργου Σαββίδη και στη συνέχεια, κόντρα στα σενάρια, την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, η οποία και συνδυάστηκε με ανανέωση συμβολαίου ως το 2023 (χωρίς buy-out) και πρόθεση να αποτελέσει φέτος μια από  τις λύσεις για τα άκρα της επίθεσης των νταμπλούχων.

Η προετοιμασία όμως δεν κύλησε όπως θα περίμεναν πολλοί για τον Λάμπρου. Εμφανέστατα υποσκελίστηκε στην αξιολόγηση του Αμπέλ Φερέιρα ακόμη και από τον νεαρό Γαϊτανίδη, ο οποίος σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό αποτελεί μια λύση «πρώτης ομάδας», ενώ στο δυναμικό των νταμπλούχων, εντάχθηκε και ο… πασπαρτού για τη μέση και μπροστά, Μίροσλαβ Στοχ.

Αποτέλεσμα; Ολοένα και να εντείνονται οι φήμες στη Θεσσαλονίκη που θέλουν τον διεθνή με τις Ελπίδες άσο να βρίσκεται και πάλι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας και τον μάνατζερ του να αναζητά ομάδα στο εξωτερικό προκειμένου να παραχωρηθεί, εκ νέου δανεικός.

Προοπτική που με βάση τα όσα διαρρέονται από την Τούμπα, δεν είναι αντίθετη ούτε με όσα πιστεύει και εκτιμά ο Φερέιρα, αλλά και κατ’ επέκταση δεν είναι πλέον κόντρα στα όσα και οι υποστηρικτές του Λάζαρου Λάμπρου στον ΠΑΟΚ ήθελαν και περίμεναν από αυτόν και την παρουσία του φέτος στο ρόστερ του «δικεφάλου».

 

Shares