Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Τομ Χανκς: «Η γυναίκα μου με εξαντλεί!»…

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό Gala, o Αμερικανός σταρ μίλησε για την δυσάρεστη εμπειρία του με τον «ύπουλο» κορωνοϊό, για την σοβαρότητα του κινδύνου που επιβάλλει υπευθυνότητα και για το μυστικό της διάρκειας του γάμου του με την Ρίτα Γουίλσον η οποία, όπως αποκάλυψε, είναι τόσο ασταμάτητη και γεμάτη ενέργεια που πολλές φορές τον εξαντλεί
Το αγαπημένο «παιδί» του Χόλιγουντ και του κοινού, o Τομ Χανκς, μόλις έκλεισε αισίως τα 64 του χρόνια έχοντας κάθε λόγο να νιώθει ευλογημένος που μπορεί να ξυπνάει υγιής κάθε πρωϊ.

Αυτό τουλάχιστον λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο γαλλικό Gala αναφερόμενος στη μεγάλη δοκιμασία που βίωσε διάρκειας τριών μηνών παλεύοντας με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού κι ενώ είχε χρειαστεί αρχικά να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που επίσης νόσησε αλλά πιο ελαφρά. «Σήμερα ευτυχώς αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Πέρασα μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπου ουσιαστικά δεν είχα καθόλου δύναμη και ενέργεια για να κάνω το οτιδήποτε. Ενιωθα φοβερά ευάλωτος. Αυτός ο ιός είναι πολύ ύπουλος, στην αρχή δεν σε χτυπάει δυνατά αλλά όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και περισσότερο επιθετικός. Ημουν πολύ τυχερός που κατάφερα να το ξεπεράσω. Γι’ αυτό καλώ όλο τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός αλλά και υπεύθυνος. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι. Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο. Κανείς δεν είναι ασφαλής, κανείς δεν ξέρει πού κρύβεται ο κίνδυνος. Ξυπνάω κάθε μέρα και νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι ακόμα στη ζωή» λέει ο Χανκς.

Στη διαπίστωση του δημοσιογράφου ότι η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον κατάφερε επίσης να νικήσει τον κορωνοϊό βγαίνοντας για δεύτερη φορά νικήτρια αφού πριν κάποια χρόνια είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, ο Χανκς εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τη γυναίκα με την οποία μοιράζεται την ζωή του εδώ και 32 χρόνια, με το παντρεμένο ζευγάρι να θεωρείται όχι μόνο από τα πιο μακροβιότερα στο Χόλιγουντ αλλά και από τα πιο αγαπημένα: «Πιστεύω ότι η Ρίτα αντλεί όλη της τη δύναμη από την αισιοδοξία της, από την αγάπη της για την ίδια τη ζωή. Είναι δημιουργική και δεν σταματάει ποτέ να με εμπνέει αλλά με εξαντλεί», λέει γελώντας.

«Κάθε πρωϊ που ξυπνάει αρχίζει αμέσως να ψάχνει να δει τι θα κάνει και όλη την μέρα τραγουδάει». Οσο για το πώς καταφέρνουν να παραμένουν μαζί μετά από 32 χρόνια γάμου, ο Χανκς αν και δεν πιστεύει στις μαγικές συνταγές, φαίνεται ότι έχει βρει ένα τρόπο για να αποφεύγει τις άσκοπες προστριβές: «Αφήνω απλά τα πράγματα να κυλάνε. Η σύντροφός μου είναι ακούραστη, τίποτα δεν την σταματά και τίποτα δεν θα τη σταματήσει. Οπότε παίρνω τις αποστάσεις μου και αρκούμαι στο να της πηγαίνω πότε-πότε το κραγιόν της και να της λέω πού άφησε το κινητό της», περιγράφει για την αεικίνητη Γουίλσον.

Οσο για το τι θα ήθελε να γίνει αν δεν ήταν Χολυγουντιανός σταρ, ο προσφάτως και Ελληνας Τομ Χανκς λέει αβίαστα: «Ειλικρινά όχι τίποτα μεγάλο. Θα μου άρεσε ας πούμε να ήμουν μάστορας, να μπορούσα να φτιάχνω πράγματα με τα χέρια μου. Η εμπειρία, βέβαια, απέδειξε ότι καλύτερα αν χρειαστεί να φωνάξουμε κάποιον επαγγελματία του είδους παρά να στηρίζονται σε μένα για να φτιάξω το οτιδήποτε».

Ο σταρ πάντως δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και ο λόγος που την αγαπάει τόσο είναι επειδή ουσιαστικά αγαπάει τους ανθρώπους. «Λατρεύω τη δουλειά μου και αυτό αντανακλάται και στην καθημερινότητά μου. Αλλωστε κερδίζω καλά χρήματα κάνοντας μία δουλειά που αγαπάω. Δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάζω. Είναι κάτι που συνειδητοποίησα όταν έγινα πατέρας για πρώτη φορά (έχει τέσσερις γιους και δύο εγγονές) και μπορούσα να ζω την οικογένειά μου κάνοντας το επάγγελμα του ηθοποιού. Τι τύχη», καταλήγει ο αγαπημένος ηθοποιός που έβαλε και την υπογραφή του στο σενάριο της ταινίας-έπος γύρω από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο «USS Greyhound, Η μάχη του Ατλαντικού» που μόλις πρόσφατα προβλήθηκε κατευθείαν από την πλατφόρμα της Apple TV και όχι στις αίθουσες λόγω φυσικά της πανδημίας. Του χρόνου πάντως εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, θα δούμε στις αίθουσες τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν με θέμα τον Ελβις Πρίσλει, στα γυρίσματα της οποίας στην Αυστραλία τον Μάρτιο ο Τομ Χανκς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

protothema.gr

Shares