Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021

Το ζήσαμε κι αυτό! Λαθρομετανάστες μετονομάζουν την πλατεία Βικτωρίας σε… “πλατεία Αζαντι” και βρίζουν τους Έλληνες…

Απίστευτο, αλλά το ζήσαμε κι αυτό! Ένας Ιρανός λαθρομετανάστης βρίζει δημόσια υπάλληλο και αποτρέπει τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες να φύγουν από την… ΠΡΩΗΝ, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος πλατεία Βικτωρίας…

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε στις αρχές Ιουλίου και όπως βλέπετε και από την φωτoγραφία που ειδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ώρες, συνεχίζει να μεθοδεύεται μέχρι και σήμερα…

Δεν τους αρέσει λέει ούτε η Αμυγδαλέζα ούτε θέλουν να πάνε σε άλλο καμπ στις Σέρρες, γιατί πολύ απλά ΘΕΛΟΥΝ σπίτια στην Αθήνα!

Δείτε ένα τμήμα από αυτά που γράφει λαθρομετνάστης στο facebook, όπως το μετέφρασαν τα tourkikanea.gr:

Shiavash Shahabi:

“Απόψε λοιπόν ήταν μία γυναίκα από τη Διεύθυνση Μετανάστευσης, συνοδευόμενη από αστυνομικούς στην πλατεία Αζαντι (πρώην πλατεία Βικτωρίας καθώς Αζαντι στα περσικά και στα κουρδικά σημαίνει Ελευθερία) για να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πλατεία αλλά κανείς δεν το δέχτηκε και της είπαν πως “Δεν σας εμπιστευόμαστε καθόλου”.

Καταρχήν προσπάθησε να μιλήσει αγγλικά με κάποιους ανθρώπους ωστόσο οι άνθρωποι της απάντησαν με τα λίγα που ήξεραν στα αγγλικά, ότι δεν δέχονται αυτά που λέει. Μία ώρα αργότερα έφεραν έναν ενδιάμεσο. Τότε, οι άνθρωποι άρπαξαν την ευκαιρία και είπαν ότι επιθυμούσαν και της ανακοίνωσαν ότι δεν θα φύγουν από την πλατεία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τα χαρτιά τους και και να λυθούν οι νομικές τους ανάγκες !

Ο κόσμος της είπε πως “Εμείς μένουμε εδώ, έλα αύριο και λύστε τα προβλήματά μας”. Τους πρότεινε να πάνε σε ένα καλό στρατόπεδο όπως η Αμυγδαλέζα αλλά οι άνθρωποι άρχισαν να τις δείχνουν με τα κινητά τους τηλέφωνα κάποια βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τις συνθήκες στο camp εκείνο και της είπαν ότι εμείς δεν θέλουμε να πάμε εκεί.

Τους πρότεινε ένα άλλο στρατόπεδο στη Βόρεια Ελλάδα και όλοι είπαν ότι “Εμείς δεν πάμε στις Σέρρες”. Κάποιος της είπε ότι υπάρχουν γύρω πολλά άδεια κτίρια όπως τα σχολεία, “Ανοίξτε τα και εμείς θα μείνουμε εκεί μέχρι να λύσετε το πρόβλημά μας“.

Της είπα πως εσύ (σαν Κράτος ή οτιδήποτε) μπορείς και ξοδεύεις 300.000 ευρώ για μία ανοησία για να βάψεις το δρόμο αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να λύσεις το θέμα των ανθρώπων που είναι χωρίς σπίτια;

Hσουν στο γραφείο σου όλη τη μέρα και τώρα στις 1:00 που ο κόσμος κοιμάται, ήρθες εδώ να λύσεις το πρόβλημα; Πριν από εσένα ήταν εδώ οι αστυνομικοί που μας απείλησαν, μας πρόσβαλαν και θέλησαν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και τώρα τι μας λες εσύ;

Ναι αυτή η ηλίθια και γα@@μένη ρατσίστρια νόμιζε πως δεν μπορώ εγώ ως πρόσφυγας (λαθρομετανάστης για εμάς) να μιλήσω και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου όπως και αυτά των άλλων ανθρώπων!”

με πληροφορίες από pressing.gr

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares