Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το τριπλό μήνυμα του Κ.Βελόπουλου: Ελληνική σημαία σε κάθε μπαλκόνι, το μυαλό μας στα παλικάρια στον Έβρο, αίμα για όσους έχουν ανάγκη…

Το δικό του τριπλό μήνυμα ενόψει της 25ης Μαρτίου, αλλά και λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, έστειλε μιλώντας στον FOCUS FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.Απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη και των ακροατών, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από όλους τους Έλληνες να δείξουν αλληλεγγύη, πατριωτισμό και εγρήγορση. Ζήτησε να βάλουν όλοι την ελληνική σημεία να κυματίζει σε κάθε μπαλκόνι, να έχουν στο νου τους τα παλικάρια μας, που είναι στον Έβρο και όσοι μπορούν να δώσουν αίμα, γιατί υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που το έχουν ανάγκη, όπως όσοι θα κάνουν επέμβαση, ή είναι νεφροπαθείς.

Για το ΕΣΥ, τόνισε, ότι “αν συνεχιστεί αυτό και βγουν εκτός οι υγειονομικοί, θα έχουμε πρόβλημα. Ας το ακούνε αυτό οι νεοφιλελεύθεροι, όσοι χαίρονταν με τις απολύσεις λόγω μνημονίων, που “πετσόκοψαν” το υγειονομικό σύστημα. Και οι επόμενοι έκαναν το ίδιο ακριβώς”.

Επικοινωνιακού χαρακτήρα τα μέτρα της κυβέρνησης

Αναφερόμενος στα μέτρα, που λαμβάνει η κυβέρνηση μίλησε για “μέτρα σταγόνα- σταγόνα και επικοινωνιακού χαρακτήρα”, ενώ πρόσθεσε, ότι “τα ΜΜΕ κάνουν προσπάθεια να ηρωοποιήσουν το Μητσοτάκη. Αυτό με βρίσκεται αντίθετο. Όλα τα μέτρα τους είναι αντιγραφές άλλων χωρών. Είμαστε σε στάδιο Ιταλίας 20 μέρες πριν, θέλει πολύ προσοχή”, σημείωσε.

Επεσήμανε, ότι ο ίδιος πρότεινε εξαρχής καθολική απαγόρευση μετακινήσεων μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ αποκάλυψε, ότι σε συνομιλία του με τον πρωθυπουργό, “του είπα, ότι είναι καλό να σταματήσει να μιλάει ο ίδιος, γιατί θα τον βαρεθεί ο κόσμος. “, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε, ότι δεν καλύπτονται όλες οι επαγγελματικές ομάδες από τα μέτρα της κυβέρνησης, επισημαίνοντας, ότι “θα μπορούσα να αναφερθώ σε ακάλυπτες επιταγές, αστέγους, κτηνοτρόφους, αγρότες, σε αυτούς θα στηριχθούμε. Η ΝΔ τα κάνει όλα με δόσεις για να βγαίνει ο ΠΘ και να κάνει διαγγέλματα. Διάγγελμα γίνεται μία φορά, τα άλλα είναι μηνύματα του πρωθυπουργού”, σημείωσε.

Μεταφέρουν ανθρώπους στην ενδοχώρα χωρίς έλεγχο

Στηλίτευσε παράλληλα τη μεταφορά παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα, αλλά και τις νέες αφίξεις στα νησιά, λέγοντας πως “3 καράβια έφτασαν στη Λέσβο, δύο στη Σάμο. Μεταφέρουν με πλοία χωρίς έλεγχο στην ενδοχώρα ανθρώπους από το Πακιστάν και άλλες χώρες, ενώ κλείνουν τους Έλληνες στα σπίτια τους. Ενώ απαγορεύουν την κυκλοφορία, απαγορεύουν και τη συνάθροιση για να μην διαμαρτύρεται ο κόσμος”.

Αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, εκτίμησε, ότι “θα περάσουμε δύσκολα, θα έχουμε θέματα. Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει ένα χρόνο ακόμη, του χρόνου τέτοιο καιρό”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ

 

 

Shares