Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Το συγκινητικό «αντίο» της αθλήτριας της ενόργανης που έσπασε και τα δύο πόδια της σε σοκαριστικό τραυματισμό…

Το βιντεάκι με τον τραυματισμό της αθλήτριας Σαμάνθα Σέριο, σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAA, έκανε τον γύρο του κόσμου και ήταν πραγματικό σοκαριστικό.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της και από μια λάθος εκτίμηση, η αθλήτρια της ενόργανης του Πανεπιστημίου του Όμπορν προσγειώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο, με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δύο πόδια της.

Φυσικά, όλοι αμέσως μίλησαν για το τέλος μιας καριέρας και τώρα ήρθε η ίδια με ανάρτησή της στο Ιnstagram να το επισημοποιήσει.

Όπως αναφέρει η γυμνάστρια Σαμάνθα Σέριο στην ανάρτησή της: «Το βράδυ της Παρασκευής ήταν το τελευταίο μου βράδυ ως αθλήτριας. Έπειτα από 18 χρόνια αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για το τι άνθρωπος έγινα μέσω της ενόργανης γυμναστικής. Με δίδαξε να δουλεύω σκληρά, με δίδαξε ταπεινότητα, ακεραιότητα, αφοσίωση, για να αναφέρω μόνο μερικά», αναφέρει αρχικά η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

Και συνεχίζει η Σαμάνθα Σέριο: «Η ενόργανη μου έβαλε εμπόδια και προκλήσεις που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούν να με τεστάρουν ως προσωπικότητα. Μπορεί να μην τελείωσε όπως είχα σχεδιάσει, αλλά τίποτα δεν πάει όπως το σχεδιάζεις τελικά. Ευχαριστώ την οικογένεια του Όμπορν που με άφησε να μοιραστώ το πάθος μου μαζί της. Ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέρος σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου».

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares