Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Το «ποτέ άλλος Άλκης» στην «OPAP Arena» κι η συγκινητική κίνηση του Αραούχο

ΑΕΚ - Άρης Άλκης Καμπανός

Ένα μήνυμα που αντιπροσωπεύει όλο τον κόσμο και θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα υπήρχε στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο του ντέρμπι, ΑΕΚ – Άρης, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της Super League ήταν αφιερωμένες στη μνήμη του.

Στο 19ο λεπτό όλων των αναμετρήσεων προβλήθηκε στα matrix των γηπέδων και ακούστηκε το μήνυμα: «’Εις το Όνομα του Άλκη. Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω. Γινόμαστε ένα για τον Άλκη».

Αυτό έγινε και στο πλαίσιο της χθεσινής (29/1) αναμέτρησης, ΑΕΚ – Άρης στην «OPAP Arena». Εκεί, υπήρχε κι ένα μικρό πλακάτ με το μήνυμα που αποτελεί ευχή όλων. «Ποτέ άλλος Άλκης», ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Άλκη ζεις, ποτέ ξάνα! 01/02/2021 Αλκιβιάδης Καμπανός: παρών!».

Βέβαια, πέρα ευχές θα πρέπει να γίνουν πράξεις, ώστε να μην επαναληφθούν άλλα τραγικά γεγονότα, λόγω της οπαδικής βίας. Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη κι οι δολοφόνοι να έχουν την πιο αυστηρή τιμωρία.

 
Σέρχιο Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός θα φοράω το περιβραχιόνιο με το “Α”»
Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη και στην αναμέτρηση της 20η αγωνιστικής, αγωνίστηκε φορώντας το περιβραχιόνιο με το γράμμα «Α», για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του Άρη. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ανέφερε ότι: «Είναι για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον Άρη και την οικογένεια του Άλκη. Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ, όποτε παίζουμε με τον Άρη θα φοράω αυτό το περιβραχιόνιο».

Πηγή: newsbomb.gr

Shares