Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

«Το παιδί είναι νεκρό, πάει και τελείωσε!»-Η «ομολογία» του υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν σε φίλους πριν από χρόνια…

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚαν πριν από 13 χρόνια από θέρετρο στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της…

Ο 43χρονος Γερμανός θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν όπως ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα οι Αρχές της Γερμανίας και της Αγγλίας. Μάλιστα, δημοσίευσαν και φωτογραφίες της οικίας που έμενε εκείνη την περίοδο καθώς και τα αυτοκίνητά του προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ που θα τον καταδικάζουν ως αυτουργό της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Από την στιγμή που ήρθαν στην δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία, η Σκότλαντ Γιαρντ έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα με πληροφορίες που τον σχετίζουν με την υπόθεση ενώ πλέον εξετάζεται η σύνδεση του παιδόφιλου και βιαστή – που εκτίει ποινή σε γερμανική φυλακή για βιασμό μιας 72χρονης – με άλλες τρεις περιπτώσεις εξαφάνισης ανηλίκων.

«Μπορείς να εξαφανίσεις ένα πτώμα πολύ γρήγορα»

Και τώρα, γίνεται γνωστό πως ο Κρίστιαν Μπρύκνερ είχε γίνει έξαλλος όταν το προσωπικό στο κιόσκι που εργαζόταν στην βόρεια Γερμανία, άρχισε να συζητά την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν. Ο Μπρύκνερ ήταν υπεύθυνος ενός μικρού καταστήματος που πουλούσε σνακ και ποτά στην βόρεια γερμανική πόλη Μπραουνσβέιγκ μεταξύ 2012 και 2014. Η 34χρονη Λέντα Τζόχλιτζ εργαζόταν στο κατάστημά του και δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα «Bild»: «Κάποτε τα έχασε όταν καθίσαμε μαζί με άλλους φίλους και είχαμε μια συζήτηση για την υπόθεση της Μαντλίν. Ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. Ούρλιαξε μάλιστα, λέγοντας: ‘Το παιδί είναι νεκρό τώρα. Πάει και τελείωσε’. Επίσης, είχε πει : Μπορείς να εξαφανίσεις ένα πτώμα πολύ γρήγορα. Τα γουρούνια τρώνε επίσης ανθρώπινη σάρκα!’».

Ο 43χρονος πλέον Κρίστιαν Μπρύκνερ είχε δηλώσει σε φίλους πως το «παιδί είναι νεκρό!»

Μοίραζε αρκουδάκια και παιχνίδια σε μαθητές σχολείου

Και δεν είναι μόνο η ιστορία της Τζόχλιτζ που έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Πριν από δύο ημέρες ο επιστάτης ενός σχολείου είπε πως ο Κρίστιαν Μπρύκνερ έδινε δώρα παιχνίδια και αρκουδάκια στα παιδάκια που περνούσαν μπροστά από το κιόσκι του, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το σχολείο τους. Ο 64χρονος Πίτερ Έρντμαν, που εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο Grundschule Hohsteig, στο οποίο φοιτούν 300 παιδιά περίπου, είπε: «Τα παιδιά ερχόντουσαν στο σχολείο κρατώντας αρκουδάκια και παιχνίδια. Τους ρωτούσα πού τα έβρισκαν και μου έλεγαν: ‘Μας τα έδωσε ο Κρίστιαν στο κιόσκι’. Συνήθιζε να δίνει δώρα στα παιδιά κάθε πρωί».

Συνεχίζοντας, λέει ο επιστάτης: «Εκείνη την εποχή δεν είχα φανταστεί κάτι. Συνήθιζα κι εγώ να πηγαίνω και να βλέπω τον Κρίστιαν στο περίπτερο και πάντα ήταν τόσο φιλικός. Γυρίζει τώρα το στομάχι μου και μόνο που σκέφτομαι τις προθέσεις του και εύχομαι να το είχα σκεφτεί τότε και να είχα μιλήσει στα αφεντικά μου γι’ αυτό.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares