Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το πανόραμα των πλέι άουτ: Τα ματς που έγιναν, τα ματς που έρχονται

Πρεμιέρα στα πλέι άουτ με τον Αστέρα να σημειώνει την πρώτη νίκη στη διαδικασία με το 2-1 επί του Παναιτωλικού.

Θυμίζουμε τι ισχύει στη διαδικασία αυτή.

*Στα πλέι άουτ μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η έως την 14η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος,

*Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 7 αγωνιστικές (οι ομάδες από τις θέσεις 7 έως 10 θα δώσουν τέσσερα ματς στην έδρα τους, οι ομάδες από τις θέσεις 11 έως 14 θα είναι γηπεδούχοι τρεις φορές).

*Υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1

Ο Αργεντινός Φρεντερίκο Άλβαρες είχε 80 συμμετοχές με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά γκολ δεν είχε σημειώσει. Τα κατάφερε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο 90′ και θα το θυμάται όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και οι οπαδοί του Ασέρα αφού το τέρμα αυτό διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Μπαράλες με εύστοχο πέναλτι στο 34′ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, είχε προηγηθεί ανατροπή του Καστάνιο από τον Ανέστη. Ισοφάρισε στο 50′ με πλασέ ο Κολοβός.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης)

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Λεβαδειακός στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Ο Νίκας (54′) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε στο 73′ ο Μπάκιτς για τους Κρητικούς που με το τέλος του ματς αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους. Στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς ο ΟΦΗ έχει μόλις μία νίκη. Έχει από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

19:30 Ατρόμητος – Ιωνικός (Nova)

21:00 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote)

newsbreak

Shares