Παρασκευή , 3 Απριλίου 2020
Τελευταία Νέα

Το μήνυμα της Ελληνικής Λύσης για την 25η Μαρτίου: Έλληνες ψηλά τις σημαίες…Δικαιωθήκαμε!…

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες…

Ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 πραγματοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε κέντρα των Ελλήνων της διασποράς στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο, την ημέρα εορτασμού και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η ημέρα αυτή είναι επίσημη αργία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Συνήθως οι εκδηλώσεις εορτασμού περιλαμβάνουν παρελάσεις και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη.

Αυτή τη φορά ο “αόρατος εχθρός”, η φονική Πανδημία του κορωνοϊού αναγκάζει όλους τους περήφανους Έλληνες να γιορτάσουν την αναζωπύρωση μνήμης του έπους του 1821 από τα μπαλκόνια τους.

Κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για  ακύρωση των στρατιωτικών παρελάσεων, όπως προτάθηκε πρώτα από την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρο της Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ τον φόρο τιμής προς τους ήρωες του έπους του 1821 αλλά και στους σημερινούς ήρωες (γιατρούς, νοσηλεύτριες και όλο το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων) που μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, θα τον παραδώσουμε με την έπαρση του ιερού πανιού της γαλανόλευκης από τα μπαλκόνια μας. Ειδική μνεία και φόρο τιμής και για τους άνδρες των ΕΔ στα σύνορα του Έβρου ,των αστυνομικών, των πυροσβεστών αλλά και των Λιμενικών στα θαλάσσια συνορά μας, που κάθε μέρα μάχονται και αντιστέκονται κατά της παράνομης εισβολής και κλιμάκωσης που επιδιώκει ο γνώριμος-γειτονικός εχθρός!

Σήμερα είναι η μέρα πού πρωταγωνιστούμε εμείς! Σήμερα είναι η μέρα όπου οι γαλανόλευκες θα κυματίζουν σε κάθε εε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, θυμίζοντας έτσι στους μεγάλους και μαθαίνοντας στους νεότερους την αυτοθυσία των ηρώων του 21′ για την απελευθέρωση μας από τον τουρκικό ζυγό. Σήμερα, δείχνουμε ότι δεν ξεχνάμε τους παλιούς ένδοξους ήρωες, σήμερα δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τους νέους ήρωες, της νέας μάχης που δίνει ο Ελληνικός λαός…

Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω οι Έλληνες!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares