Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Το μεγάλο φαγοπότι…

του πολίτη Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου,
Αφορμή για την χάραξη αυτών των «αντιδημοκρατικών» γραμμών, υπήρξε το άρθρο – καταπέλτης του επιφανούς…

καθηγητού των Οικονομικών και της Στατιστικής Επαμεινώνδα Πανά και τα σχόλια του ασυμβίβαστου αρθρογράφου της «Ε.Ω.» Π. Αποστόλου.

Το πρωτοσέλιδο της 10ης Αυγούστου του 2018, της μαχητικής «Ε.Ω.» έγραφε: «13.500.000 Ε για να ταΐζουν τα κομματόσκυλα», ενώ στο εσώφυλλο του ρεπορτάζ διάβασα τον εξής… κολακευτικό τίτλο για τα… δημοκρατικά κόμματα: «Τρωκτικά – Αρουραίοι της εξουσίας», με πίνακα εκατομμυρίων που πήρε κάθε κόμμα, για να συντελέσει στον ολοκληρωτικό αφανισμό της Πατρίδας και των φαύλων ψηφοφόρων, οι οποίοι την ώρα που πνίγονται και γίνονται παρανάλωμα του πυρός χειροκροτούν τους… αρχηγούς των σάπιων κομμάτων!

Ο γράφων αρκετές φορές καυτηρίασε αυτό το φαύλο φαινόμενο της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, να επιχορηγεί με εκατομμύρια ευρώ τους κομματικούς κηφήνες εν μέσω ενός πενομένου λαού. Όλοι μαζί και αντάμα οι «αγωνιστές του λαού και της δημοκρατίας» τρώνε το βρώμικο παντεσπάνι της συνενοχής.

Πρόκειται για μια χυδαία δημοκρατική φάμπρικα των πατριδοκτόνων και εθνοκτόνων κομμάτων, την οποία μάλιστα έσπευσαν να κατοχυρώσουν και συνταγματικά με το διαβόητο άρθρο 29, του οποίου η παραγρ. 2 έλεγε – και αυτό έκτοτε επαναλαμβάνεται -: «Τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τους ενίσχυση από το Κράτος για τις εκλογικές λειτουργικές τους δαπάνες, όπως ο νόμος ορίζει».

Έτσι, λοιπόν, οι έμμισθοι «ιδεολόγοι» σπεύδουν στα κόμματα για ν’ αρπάξουν ό,τι μπορεί ο καθένας, αφού «τα λεφτά» των κηφήνων είναι πολλά.
Ένας πακτωλός χρημάτων κάθε χρόνο ρέει στα κομματικά ταμεία, χωρίς έλεγχο και χωρίς απόδοση λογαριασμού!

Πρόκειται για την αποθέωση της αδιαφάνειας και της σήψης, η οποία συνετέλεσε – και συντελεί – στον ιδεολογικό, πολιτικό και ατομικό εκμαυλισμό και τελικά στην οικοδόμηση της εκφυλισμένης δημοκρατίας.

Αυτές οι κατ’ όνομα «λειτουργικές δαπάνες» των κομμάτων, παίρνουν άγνωστες διαδρομές και κάπου – κάπου, γίνονται σάουνες και κομματικά γυμναστήρια των στελεχών!

Χρόνια και χρόνια ο «χορός των κομματικών κολασμένων» απομυζά τον ιδρώτα και το αίμα του «κυρίαρχου» λαού, προκειμένου τάχα να κάνει …δημοκρατικές μελέτες, ενώ παράλληλα καταβάλλεται και πανωπροίκι στα διάφορα κομματικά ιδρύματα.

Πρόκειται για τα «ιδρύματα» των αρχηγών, οι οποίοι κατέστρεψαν την δύσμοιρη Ελλάδα και τον φαύλο λαό της.

Απόδειξη αυτού του αθλίου πολιτικού φαινομένου είναι και το γεγονός ότι τα δυο μεγάλα αμαρτωλά κόμματα – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – είναι τόσο αδηφάγα και αδίστακτα στο «μεγάλο φαγοπότι» ώστε να χρωστούν στις τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, χωρίς καμία προοπτική εξόφλησης των χρεών!

Φυσικά και τα μικρότερα κόμματα δεν πάνε πίσω στην αρπαχτή και την φαυλότητα, προκειμένου να συντηρήσουν τον κομματικό στρατό των… ιδεολόγων που αμείβονται, ενώ κάποτε ο κόσμος της Αριστεράς έδινε στο Κόμμα τα τσιγάρα του!!!
Άλλοι καιροί! Άλλα ήθη! Άλλοι ιδεολόγοι! Άλλοι αγωνιστές! Οι «ιδεολόγοι» και οι «αγωνιστές» της νόθου και κοινωνιοκτόνου μεταπολίτευσης, πήγαιναν και πηγαίνουν στα κόμματα για να κάνουν καριέρα και να διορίζονται στο δημόσιο, το οποίο εκάστοτε αιχμαλωτίζεται από το Κόμμα που έρχεται στην εξουσία!

Πρόκειται για τους «ιδεολόγους» αυτούς τους οποίους γνωστός Υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε κοπρίτες: «Μας ψηφίζατε, σας διορίζαμε»! Έτσι, απλά και ξετσίπωτα. Πρόκειται για τους διαχρονικούς κοπρίτες για τους οποίους στα 1880, ο σαρκαστικός Γιώργος Σουρής, έγραφε:
«Πουλούσατε την ψήφο σας
αντί του αργυρίου
σαν πρόστυχοι ντελάληδες
του Αναβρυτηρίου».

Πρόκειται για τους εκφυλισμένους ιδεολόγους, οι οποίοι είχαν ταυτόχρονα κομματική ταυτότητα και στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ και αρκετοί ίσως και σε άλλα κόμματα, για να το έχουν δίπορτο, τρίπορτο και τετράπορτο! (βλ. για τους 20.000 εγγεγραμμένους ταυτόχρονα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ στην εφ. «Η Καθημερινή» της 22-1-1998).

Τα αδηφάγα κόμματα δεν φροντίζουν μόνο τα συμφέροντα των εν ενεργεία βουλευτών, αλλά και όσων απέτυχαν στις εκλογές.

Αυτή την «δημοκρατική» και ατομική αθλιότητα καυτηρίασα π.χ. το 2005, με το άρθρο μου: «Το ασυμβίβαστο των βουλευτών και το επίδομα της ντροπής». Ήταν μια «εν κρυπτώ» ψήφιση τροπολογίας από την Βουλή – ο Θεός να την κάνει Βουλή – την οποία καυτηρίασα τότε, μετά το σάλο που προκλήθηκε στην χώρα.

Τότε έγραφα και τα εξής…αντιδημοκρατικά: «Είναι διάχυτη η εντύπωση και πεποίθηση στον «κυρίαχο» λαό, ότι η πλειοψηφία του λεγομένου Πολιτικού κόσμου, που άσκησε εξουσία, «έφαγε καλά» και μάλιστα αρκετοί έχουν παραφάει και ζουν σε ιδιόκτητα παλατάκια. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι και αυτοί οι μαχαραγιάδες του… σοσιαλισμού θα έπαιρναν αυτό το «μικρό» επίδομα αν τυχόν δεν είχαν ξαναεκλεγεί βουλευτές, όπως αυτό γίνεται τρεις δεκαετίες τώρα. Μόνο στην Ελλάδα της Μπανανίας θα μπορούσε να δοθεί «επίδομα επαγγελματικής αποκατάστασης» σε πάμπλουτους μαχαραγιάδες, οι οποίοι ως μοναδική πηγή εσόδων δεν έχουν τις πετρελαιοπηγές, αλλά τα τιμάρια του κόμματος και της εξουσίας», (βλ. το μηνιαίο περιοδικό «ΑΛΑΡΜ», τευχ. Ιουλίου 2005).

Πέρασαν χρόνια και χρόνια πολιτικού πλιάτσικου, τα επιχορηγούμενα απλόχερα κόμματα χρεοκόπησαν την Ελλάδα, την έκαναν χλεύη της ανθρωπότητας, την υποθήκευσαν για έναν αιώνα, εκποίησαν κοψοχρονιάς τα τιμαλφή της Πατρίδας, αλλά εξακολουθούν με το «έτσι θέλω» να μας παίρνουν την μπουκιά απ’ το στόμα για να καλοπερνά το κηφηναριό τους!

Πλιάτσικο: Το ιδεώδες των Ελλήνων Πολιτικάντηδων, τους οποίους το σάπιο σύστημα προσπαθεί διαρκώς ν’ αγιοποιεί (βλ. τα «Επίσημα» Πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, της 20 Μαρτίου 1992, σελ. 4973-4974, όπου η «συζήτηση»: Α. Παπανδρέου – Κ. Μητσοτάκη και Μάνου, για ποιος έκανε πλιάτσικο στην ΑΓΕΤ – Ηρακλής και τι σημαίνει το πλιάτσικο).

Ελλάς: Η χώρα της αρπαχτής και της ατιμωρησίας, η οποία πλέον πήρε προκλητικές διαστάσεις, αφού οι πολιτικάντηδες συνέταξαν και ψήφισαν οι ίδιοι το χυδαίο – από κάθε άποψη – άρθρο 86 του Συντάγματος, που προστατεύει τους κάθε λογής καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τούτο: Πώς θ’ ανασκολοπίσουμε αυτούς που ανασκολοπίζουν πατρίδα και λαό;

Αυτόν τον ανασκολοπισμό των φαύλων πρότεινα εδώ και πολλά χρόνια! (βλ. το άρθρο μου: «Να ανασκολοπιστούν οι ανασκολοπίζοντες» στο μηναιαίο περιοδικό «Ηλιαία» τευχ. Μαΐου 2007 και αναδημοσίευσή του στο συλλογικό μου έργο:

«Κριτικά κείμενα κατά της διαφθοράς», Εκδόσεις «Πελασγός» – Γιαννάκενας – Αθήνα 2012, σελ.1 37-151).

Η ανατροπή του σάπιου συστήματος δεν περνά μέσα από τις λερωμένες κάλπες. Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος μάς υποχρεώνει να δράσουμε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares