Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

Το Λύκειο της Μόσχας που λέγεται Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Το Λύκειο της Μόσχας που λέγεται Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το Λύκειο στη Μόσχα που λέγεται Ελλάδα… Η Ταμίλα Κουλίεβα μας το αποκαλύπτει και μας ξεναγεί σ’ αυτό στο 1ο μέρος του 8ου επεισοδίου της εκπομπής “Αθήνα καλεί Μόσχα” .

“Επισκέπτομαι στη Μόσχα το ιδιωτικό λύκειο «Ελλάδα», μια λέξη, που παραμένει ζωντανή στη ρωσική γλώσσα και σηματοδοτεί τον ελληνισμό στην αρχαιοελληνική και βυζαντινή του διάσταση. Οι μαθητές του, όχι μόνο μαθαίνουν ελληνικά, αλλά και εντρυφούν στον ελληνικό πολιτισμό -κλασικό και νεότερο- και ανακαλύπτουν από τα σχολικά θρανία πόσα πολλά συνδέουν τις δύο χώρες και τους λαούς μας”, γράφει.

Αθήνα Καλεί Μόσχα | Επεισόδιο 8 | 1ο Μέρος

Ένα Ελληνικό Ιδιωτικό Λύκειο στην Μόσχα#AthinaKaleiMosxa #ert #ντοκιμαντέρΣτο 1ο μέρος του 8ου επεισοδίου επισκέπτομαι στη Μόσχα το ιδιωτικό λύκειο «Ελλάδα», μια λέξη, που παραμένει ζωντανή στη ρωσική γλώσσα και σηματοδοτεί τον ελληνισμό στην αρχαιοελληνική και βυζαντινή του διάσταση. Οι μαθητές του, όχι μόνο μαθαίνουν ελληνικά, αλλά και εντρυφούν στον ελληνικό πολιτισμό -κλασικό και νεότερο- και ανακαλύπτουν από τα σχολικά θρανία πόσα πολλά συνδέουν τις δύο χώρες και τους λαούς μας. #tamillakoulieva

Gepostet von Tamilla Kulieva/Ταμίλα Κουλίεβα am Donnerstag, 10. Oktober 2019

militaire.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares