Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ” ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ

Επεκτείνεται η φαιδρότητα του “καλαθιού της νοικοκυράς” και στα πασχαλινά, με τον πομπώδη τίτλο “το καλάθι του νονού”, και γελάει ο κάθε πικραμένος.


Σ’ αυτό θα ελέγχονται λέει οι τιμές στα παιχνίδια και τις πασχαλινές λαμπάδες, που όλοι γνωρίζουν οτι είναι καθαρό χρυσορυχείο, αν όχι αδαμαντορυχείο, για τα παιχνιδάδικα που πουλάνε ότι κινέζικη αηδία έχουν στην αποθήκη, αφού πρώτα τη δέσουν μ’ ενα σχοινάκι με κάποια λαμπάδα αξίας όχι παραπάνω απο 10 λεπτά του ευρώ η καθεμιά.
Το νέο πασχαλινό ετούτη τη φορά έπος του Άδωνη Γεωργιάδη, υποχρεώνει λέει τα παιχνιδάδικα με τζίρο πάνω απο 1 εκ ευρώ το χρόνο, να έχουν μικρότερες τιμές στο καλάθι, μόνο που κανείς δεν είπε του αρμόδιου υπουργού, ότι, τα πασχαλινά δώρα και οι λαμπάδες είναι ένα χάος, καθώς δεν έχουν συγκεκριμένη μορφή, μέγεθος, ή σχήμα, δεν περιλλαμβάνουν εκατό αλλά χιλιάδες διαφορετικά είδη και παιδικά παιχνίδια, τα οποία δεν υπάρχει τρόπος ούτε να κοστολογηθούν, ούτε να κατανεμηθούν σε κατηγορίες.
Εκτός κι αν ο Άδωνης, βάλει κόσμο να δουλέψει απο τις υπηρεσίες σε ραστώνη, οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση και εργαζόμενοι εντατικά, θα είναι έτοιμοι για ελέγχους σε … πέντε έξι χρονάκια…

Shares