Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020

Το ημιπoρνό προφίλ στο Instagram μακιγιέρ Θέμη – Φωτογραφίες από ξενοδοχεία ημιδιαμονής κτλ …

Το ημιπoρνό προφίλ στο Instagram μακιγιέρ Θέμη - Φωτογραφίες από ξενοδοχεία ημιδιαμονής κτλ ...

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο και ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε το σαγόνι από το πάτωμα από όσα είδαμε. Ένα κοκτέηλ 17 παικτών εισέβαλε στο ξεχασμένο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για να ζήσουν τη ζωάρα τους κοντά στους 3 μήνες, αραχτοί σε ένα καναπέ και γύρω από μια πισίνα. 

Το φετινό παιχνίδι έχει τα πάντα: Παίκτες από Αλβανία, Ρουμανία, Μπαγκλαντές, ομοφυλόφιλους, άτομα με παραπάνω κιλά, άτομα που δηλώνουν ανοικτά πως έχουν πρόβλημα με τους γκέι, τύπους που προκαλούν χάος όπως διατυμπανίζουν, τραγουδίστριες, αγρότισσες με τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ»… κτλ.

Ο Θέμης Κανέλλος είναι ένας από τους παραπάνω παίκτες. Αποτελεί τον βενιαμίν του παιχνιδιού μιας και είναι 18 ετών. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube.

Το προφίλ του στο instagram πλούσιο. Από φωτογραφίες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, γυμνές μπροστά σε καθρέφτες, μέχρι και μεταμφιέσεις με σουτιέν και περούκες.

Το ημιπoρνό προφίλ στο Instagram μακιγιέρ Θέμη - Φωτογραφίες από ξενοδοχεία ημιδιαμονής κτλ ...

Και αν δε σας φτάνει το προφίλ μπορείτε να μπείτε και στο κανάλι του στο youtube για να δείτε πως κατάλαβε ότι είναι γκέι… αλλά και να δείτε τι κάνει σε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής με τον καλό του… κλείνοντας μας αφήνει για να πάει να γ@μηθεί!

Αν κρίνουμε από το προφίλ του πάντα, δε θα δυσκολευτεί καθόλου να συναναστραφεί με τους υπόλοιπους παίκτες!

Το ημιπoρνό προφίλ στο Instagram μακιγιέρ Θέμη - Φωτογραφίες από ξενοδοχεία ημιδιαμονής κτλ ...Κουκλίτσα, όπως λέει και ο ίδιος!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares