Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι η επιβεβαίωση του Κ. Βελόπουλου – Δικαίωμα οπλοκατοχής για προστασία

Το φρικαλέο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτελεί τραγική επιβεβαίωση των όσων ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει για την οπλοκατοχή από τους Έλληνες πολίτες.

Θυμηθείτε τι έλεγε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη στις 15/10/2020

 

Αφορμή για να θυμηθούμε τα όσα έλεγε ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Μια ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) σε μια ήσυχη γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Θύμα μια νεαρή γυναίκα 20 ετών από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της. Τη στραγγάλισαν μπροστά στα μάτια του συζύγου της και ενώ στο σπίτι ήταν και μόλις λίγων μηνών παιδί τους.

 

Ο άνδρας, που εργάζεται στην Πολιτική Αεροπορία, βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα και φαίνεται πως ήταν ο πρώτος στον οποίο επιτέθηκαν οι δράστες, ακινητοποιώντας τον για να μην μπορέσει να αντιδράσει.

Ήταν εκείνος που, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατάφερε να να ειδοποιήσει το 100. Σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς πως η οικογένεια του είχε πέσει θύμα ληστείας.

Η γυναίκα του ήταν νεκρή, εκείνος δεμένος στην καρέκλα και το μωρό τους στην κούνια του, να κλαίει.

Ήταν τέτοια η αγριότητα των δραστών που σκότωσαν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους “προδώσει”. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τον κρέμασαν σε ένα δέντρο της αυλής του σπιτιού.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μπήκαν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού από το παράθυρο. Πριν φύγουν και αφού είχαν σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα, πήραν από το σπίτι 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ίσης αξίας!

Στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά πηγαίνει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ερευνήσει το χώρο για στοιχεία που θα αποκαλύψουν περισσότερα για τα όσα τα ξημερώματα.

Shares