Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022

Το Εφετείο των ΗΠΑ συμφωνεί να εκδικάσει την υπόθεση της ελευθερίας τροφίμων του αγρότη Amish Amos Miller

Ο Amos Miller παλεύει για το φυσικό του δικαίωμα να παρέχει αληθινή, ωμή τροφή στα 4000+ μέλη του ιδιωτικού κλαμπ φαγητού, τα οποία βασίζονται σε αυτόν για κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα που δεν έχουν νοθευθεί από το USDA. Αντιμετωπίζει πρόστιμα 300.000 δολαρίων και φυλάκιση για την επεξεργασία του κρέατος του για να αποφύγει τα χημικά συντηρητικά που απαιτούνται από το USDA.

Ο Άμος Μίλερ λέει ότι διώκεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση επειδή άσκησε τη θρησκευτική του ελευθερία να εκτρέφει και να προετοιμάζει φαγητό με τον τρόπο που πιστεύει ότι ο Θεός σκόπευε να μεγαλώσει και να προετοιμαστεί – σύμφωνα με τη φύση.

Ο Μίλερ εξασκεί την εκ περιτροπής βοσκή στη μικρή, ολιστικά διαχειριζόμενη φάρμα του, ηλικίας αιώνων, στην Πενσυλβάνια Μπερντ-Ιν Χάντ. Οι αγελάδες της φυλής της κληρονομιάς του εκτρέφονται σε βιολογικά βοσκοτόπια, με τα κοτόπουλα να ακολουθούν, να τρώνε τα ζωύφια από τα περιττώματά τους και τους χοίρους που τρέφονται με ορό γάλακτος να πατάνε όλο το λίπασμα πίσω στο έδαφος πίσω τους.

Περίπου 4.000 μέλη της ιδιωτικής του λέσχης αγορών τροφίμων εξαρτώνται από το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα του, καθώς και από φρούτα και λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση… και είναι πρόθυμα να ξοδέψουν ένα τεράστιο ποσό για να τους αποσταλεί σε όλη τη χώρα, όπως κάνουν». t εμπιστευτείτε τα τρόφιμα από το παντοπωλείο.

Αλλά την περασμένη άνοιξη, ένας ομοσπονδιακός δικαστής είπε στον Μίλερ να σταματήσει και να σταματήσει όλες τις πωλήσεις κρέατος και έστειλε ένοπλους στρατάρχες των ΗΠΑ να ερευνήσουν την ιδιοκτησία, το αγροτικό κατάστημα και τους καταψύκτες του. Έκαναν απογραφή όλου του κρέατος του και τώρα τον επισκέπτονται κάθε δύο μήνες για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει σφάξει ή πουλήσει άλλα ζώα μέχρι να διευθετηθεί η εν εξελίξει δίκη του στο δικαστήριο.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο δικαστής διέταξε επίσης τον Μίλερ να πληρώσει 250.000 δολάρια για «περιφρόνηση του δικαστηρίου» και είπε ότι θα πρέπει επίσης να πληρώσει τους μισθούς των ερευνητών του USDA που έχουν ανατεθεί στην υπόθεσή του, οι οποίοι τώρα ανέρχονται σε περισσότερα από 300.000 δολάρια, ποσό που θα τον έθεσε εκτός επιχείρησης.

Τον Μάιο, ο δικαστής είπε στον Μίλερ ότι δεν είχε δικαίωμα να εκπροσωπήσει τον εαυτό του στο δικαστήριο αφού ο Μίλερ προσπάθησε να απολύσει τον δικηγόρο του που είχε ορίσει το δικαστήριο, τον οποίο πίστευε ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον υπερασπιστεί.

Ο Μίλερ έχει πάρει τώρα το θέμα του αν έχει ή όχι νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο Εφετείο των ΗΠΑ στη Φιλαδέλφεια, καθυστερώντας την επερχόμενη ακρόαση του περιφερειακού δικαστηρίου του Σεπτεμβρίου.

Ποιο είναι λοιπόν το έγκλημα του Μίλερ;

Σφαγή και επεξεργασία του κρέατος που εκτρέφει στη δική του φάρμα και πουλάει φρέσκο ​​κατεψυγμένο σε μέλη της ιδιωτικής του λέσχης αγοράς τροφίμων, τα οποία έχουν υπογράψει συμβόλαια δηλώνοντας ότι κατανοούν ότι το κρέας δεν επεξεργάζεται σε εργοστάσια που έχουν επιθεωρηθεί από το USDA ή δεν υποβάλλεται σε επεξεργασία με το USDA -απαιτούνται χημικά συντηρητικά… γιατί έτσι το θέλουν, και ο λόγος που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσα πολλά για να το αποκτήσουν.

Αλλά το USDA πιστεύει ότι οι πελάτες του είναι πολύ ανόητοι για να σκεφτούν μόνοι τους και χρειάζεται να έρθουν και να τους προστατέψουν από τον εαυτό τους.

Πιθανότατα δεν ξέρετε (γιατί δεν το ήξερα μέχρι που μου είπε ο Μίλερ) ότι όλα τα εργοστάσια επεξεργασίας που έχουν άδεια από το USDA απαιτείται να επεξεργάζονται ΟΛΟ το κρέας (ακόμη και το τοπικό, που τρέφεται με χόρτο, βιολογική ποικιλία) με συνθετικά συντηρητικά.

«Συχνά χρησιμοποιούν κιτρικό οξύ, το οποίο νομίζεις ότι προέρχεται από πορτοκάλια ή λεμόνια, αλλά είναι μια τροποποιημένη ουσία από καλαμπόκι… και δεν χρειάζεται καν να το φέρουν ετικέτα στο κρέας», είπε ο Μίλερ.

«Οι μονάδες επεξεργασίας του USDA απαιτούν την επεξεργασία του κρέατος με ένα χημικό κοκτέιλ κιτρικού οξέος, γαλακτικού οξέος και υπεροξικού οξέος», είπε ένας πελάτης που χειρίζεται τον ιστότοπο του Miller και άλλες σύγχρονες επικοινωνίες (επειδή είναι Amish).

«Το υπεροξικό οξύ είναι τοξικό και το κιτρικό και το γαλακτικό είναι ΓΤΟ».

«Δεν είναι γαλακτικό οξύ που προέρχεται από τη ζύμωση του ξινολάχανου. Όλα δημιουργούνται σε ένα πιάτο σε ένα εργαστήριο. Είναι ένας συνθετικός αποστειρωτής που προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας», μου είπε η Άνκε (που προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει το επίθετό της).

«Τα μέλη μας δεν θέλουν τίποτα από αυτά», είπε ο Μίλερ. «Θέλουν φρέσκο, ωμό κρέας, χωρίς πρόσθετα. Τα μέλη μας το θέλουν κατευθείαν από τη φάρμα χωρίς συντηρητικά».

«Ως αγρότης, θα μπορούσατε να επενδύσετε όλη σας την ενέργεια και τα χρήματά σας παράγοντας το πιο υγιεινό, θρεπτικό κρέας και στο τέλος της ημέρας, καταστρέφετε το κρέας σας στέλνοντας τα ζώα σας σε μια εγκατάσταση του USDA για σφαγή», πρόσθεσε ο Anke.

Επιπλέον, οι εγκεκριμένες από το USDA εργοστάσια επεξεργασίας δεν επιτρέπεται να πωλούν ορισμένα κρέατα οργάνων και αδένες για ανθρώπινη κατανάλωση. «Τα πολύ πυκνά σε θρεπτικά συστατικά όργανα, που φαίνεται να βοηθούν τους ανθρώπους, θέλουν να τα απαγορεύσουν», είπε ο Μίλερ.

Ακόμα κι αν το USDA δεν απαιτούσε συντηρητικά και επέτρεπε την πώληση κρέατος οργάνων, θα ήταν και πάλι σχεδόν αδύνατο για τον Miller και άλλους μικροκαλλιεργητές να αποκομίσουν κέρδος με τους μεταποιητές Big Meat να ενεργούν ως μεσάζοντες. Και το κόστος της άδειας από το USDA για την επεξεργασία του δικού του κρέατος είναι πολύ μεγάλο.

«Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που πρέπει να χρεωθείς 100.000 δολάρια πριν πουλήσεις ποτέ το πρώτο κιλό κρέατος και η αγορά δεν είναι εγγυημένη», είπε ο Μίλερ. «Δεν υπάρχει επιλογή για τους αγρότες να ξεκινήσουν από μικρά και να προσθέσουν και να αγοράσουν εξοπλισμό όσο μπορούν».

Το USDA βασικά μας λέει «ή πάρε άδεια ή βγες εκτός λειτουργίας. Και η θέση μας είναι ότι θα προτιμούσαμε να πάμε εκτός λειτουργίας, επειδή οι κανόνες και οι κανονισμοί τους είναι πολύ δύσκολο να ακολουθηθούν».

«Έχουμε πολλούς μικρούς αγρότες στην περιοχή μας που θα ήθελαν να γίνουν αγρότες, αλλά η επιχείρηση έχει μονοπωλήσει τόσο πολύ».

Θα πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστοί κανονισμοί για τις μεγάλες και τις μικρές φάρμες, υποστήριξε ο Anke:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της επεξεργασίας 1000 ζώων την ημέρα ή ενός την εβδομάδα.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθούμε και να ανιχνεύουμε κάθε ζώο με ένα αυτί και να αναφέρουμε για το καθένα στο USDA.

Σφάζουμε ένα ζώο, το μοιράζουμε στα μέλη μας και μετά, όταν παραστεί ανάγκη, σφάζουμε άλλο ένα. Έτσι τρώμε. Τα μέλη μας είναι υγιή και ευημερούν και δεν θέλουν ποτέ να επιστρέψουν εκεί από όπου ήρθαν».

Τα ζώα μας γεννιούνται και μεγαλώνουν στο δικό μας αγρόκτημα. Έχουμε την επίβλεψη. Γνωρίζουμε τη μητέρα. Γνωρίζουμε τον πατέρα. Δεν υπάρχει αιμομιξία. Δεν υπάρχει διασταύρωση.

Τι κάνει η ετικέτα USDA στο φαγητό σας για να κάνει το φαγητό σας ασφαλέστερο; Τίποτα.

Τα κοτόπουλα που αγοράζετε από το παντοπωλείο – ειδικά ο Tyson – έχουν ενσωματωμένο γονίδιο παχυσαρκίας. Έτσι ανατινάζονται σε πέντε εβδομάδες σε μεγάλο βάρος, και τρώτε αυτά τα πράγματα! Οι αγελάδες υποβάλλονται σε γενετική χειραγώγηση για να παράγουν 6 γαλόνια γάλακτος την ημέρα αντί για 2».

Ο Μίλερ είπε ότι ακούει για μικρούς αγρότες που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους κάθε εβδομάδα, «και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν χειρότερα».

«Εάν η κυβέρνηση συνεχίσει αυτή την παρενόχληση των μικρών αγροτών, η μόνη επιλογή είναι να σταματήσει η επιχείρηση και αυτό θα δημιουργήσει περισσότερες ελλείψεις τροφίμων περισσότερο από ποτέ.

Ο Θεός έχει προνοήσει. Ο Θεός έδωσε άφθονη βροχή. Ο Θεός έδωσε άφθονο γρασίδι. Απλώς η κυβέρνηση εμποδίζει τους αγρότες να γίνουν αγρότες.

Αυτοί είναι στο ζεστό κάθισμα, όχι εγώ… αν θέλουν να δημιουργήσουν έλλειψη τροφίμων, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Θεό

Η Κίνα και η Ρωσία το έχουν καταλάβει. Έχουν μικρές φάρμες παντού. Έμαθαν το μάθημά τους με τον δύσκολο τρόπο ότι αυτός είναι ο τρόπος της βιωσιμότητας. Η Αμερική δεν το έχει καταλάβει ακόμα, αλλά μπορεί να το κάνει σύντομα».

Υπάρχουν άλλοι μικροκαλλιεργητές που πωλούν απευθείας στους πελάτες τους, γιατί στοχεύουν στην Amos Miller;

«Επειδή ο Amos έχει τις περισσότερες δουλειές», εξήγησε ο Anke.

«Ο κόσμος θέλει το φαγητό του. Σε ολη τη χωρα.”

Ο τρόπος που καλλιεργεί ο Amos είναι ο τρόπος που υποτίθεται ότι είναι. Δεν χρειαζόμαστε χημικά, δεν χρειαζόμαστε λιπάσματα.

Ο πόλεμος στη Ρωσία έχει φουσκώσει τις τιμές των λιπασμάτων και των σιτηρών. Χρειάζονται λίπασμα για να καλλιεργήσουν τροφή. Δεν το κάνουμε.

Δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

Το λίπασμα μας είναι η κοπριά (την οποία το USDA δεν επιτρέπει επειδή τα ζώα τους είναι τόσο άρρωστα και τοξικά). Αλλά η κοπριά μας είναι, χωρίς καμία, το καλύτερο λίπασμα που μπορείτε να έχετε.

Και οι τιμές των καυσίμων; Ο Άμος δεν χρησιμοποιεί τρακτέρ. Χρησιμοποιεί άλογα. Δεν επηρεαζόμαστε από αυτές τις ελλείψεις».

Ο Anke επεσήμανε την υποκρισία ότι επιτρέπεται νόμιμα στους αγρότες να σφάζουν και να πωλούν νεροβούβαλους, κουνέλι και ψάρια χωρίς άδεια:

«Μπορεί να τα σφάξει στην αυλή του, στην εξώπορτα, στο σαλόνι του —δεν πειράζει— όσα θέλει. Δεν υπάρχει κανονισμός για νεροβούβαλο ή κουνέλι.

Εάν πρόκειται μόνο για την ασφάλεια των τροφίμων, γιατί ο βουβάλι και το κουνέλι δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των τροφίμων;

Γιατί όλα είναι θέμα κέρδους και χρήματος. Θέλουν μονοπώλιο στο βοδινό, το χοιρινό και τα πουλερικά.

Κάποτε στη χώρα μας είσαι αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή σου. Δεν έχουν αποδείξεις, αποδείξεις. Δεν έχουμε πάει ποτέ στο δικαστήριο για να συζητήσουμε κατηγορίες.

Βασικά λένε ότι αν δεν περάσεις από ομοσπονδιακή επιθεώρηση, αρρωσταίνεις τους ανθρώπους.

Αν είναι αλήθεια, θα έπρεπε να είμαι νεκρός, γιατί πίνω νωπό γάλα, τρώω ωμά αυγά, τρώω ωμό συκώτι. Ευημερώ με αυτό το είδος φαγητού και το ίδιο και πολλά από τα μέλη μας».

Θέλουμε να το ανατρέψουμε και να πάμε το USDA στο δικαστήριο, έτσι ώστε να είμαστε οι εισαγγελείς και αυτοί οι κατηγορούμενοι. Αφήστε τους να πάρουν ένα δείγμα από το κρέας μας, να το πάνε στο εργαστήριο και να πάρουν ένα δείγμα από τα βακτήρια και να το συγκρίνουν με το κρέας που πουλάνε στο παντοπωλείο. Αλλά δεν θα το κάνουν αυτό».

Υποστηρίξτε τον Amos Miller on Go Fund Me. Επίσης, πείτε στους άνδρες και τις γυναίκες του Κογκρέσου σας να κατευθύνουν το USDA να σταματήσει να παρενοχλεί τους μικρούς, βιώσιμους αγρότες που πωλούν απευθείας σε ιδιώτες καταναλωτές και όχι στο ευρύ κοινό σε παντοπωλεία ή εστιατόρια.

Πηγή: returntonow.net

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares