Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Το δημόσιο ευχαριστώ της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Στέργιο Νένε! «Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά…»….

Το δημόσιο ευχαριστώ της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Στέργιο Νένε! «Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά…»....

«Στην Ελένη Μενεγάκη είπα ευχαριστώ γιατί είπε πολύ όμορφες κουβέντες για μένα»


Την Αντελίνα Βαρθακούρη υποδέχτηκε στο Stars System η Άση Μπήλιου. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε γιατί είπε δημόσια ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ παράλληλα θέλησε μέσα από την εκπομπή να ευχαριστήσει τον Στέργιο Νένε, τον γνωστό σε όλους μας “Νικόλα” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

«Ο Χάρης είναι η ζωή μου. Η Μελωδία είναι ο έρωτάς μου. Η Λιόνα είναι το πάθος μου. Η μαμά μου είναι η σιγουριά μου. Ο μπαμπάς μου είναι ο πρώτος μου έρωτας και παντοτινός. Για τον Γιάννη Πάριο νιώθω μεγάλο σεβασμό και για μένα σημαίνει προστασία και αγάπη. Η μητέρα του Χάρη είναι το “μάθημά” μου.

Την Ελένη Μενεγάκη την αγαπώ πάρα πολύ. Της είπα δημόσια ευχαριστώ γιατί είπε πολύ όμορφες κουβέντες για μένα, είναι πολύ γενναιόδωρη. Χρωστάω ένα πελώριο ευχαριστώ στους γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι η γη κάτω από τα πόδια μου, χωρίς τη μητέρα μου δεν ξέρω τι θα έκανα.

Και θέλω να ευχαριστήσω και τον Στέργιο Νενέ, ο οποίος ήταν μαζί μας στο ταξίδι και ήρθαμε πάρα πολύ κοντά. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares