Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι το κορυφαίο αεροδρόμιο στην Ευρώπη με βάση τις κριτικές

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ήταν στην 11η θέση

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, σύμφωνα με κριτικές της Google που δημοσιεύει ο βρετανικός ταξιδιωτικός ιστότοπος Holidu.uk.co.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τους Χάρτες Google, η μελέτη διεξήχθη χρησιμοποιώντας τη μέση βαθμολογία της Google και τον αριθμό των κριτικών για τη δημιουργία της απόλυτης κατάταξης των ευρωπαϊκών αεροδρομίων. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε αυτά τα κορυφαία αεροδρόμια για να κάνετε κράτηση για την επόμενη πτήση σας, καθώς και μερικές εμπιστευτικές συμβουλές, όπως παροχές και πληροφορίες καθυστέρησης.

1. Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελλάδα – Μ.Ο. 4,4 αστέρια, 24.467 κριτικές

Είναι επίσημο – Το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη! Ως το μεγαλύτερο και πιο γνωστό αεροδρόμιο της Ελλάδας, το ATH βρίσκεται 33 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Η Ελλάδα έχει μείνει αλώβητη από τη σχετικότητα της ευρωπαϊκής μανίας των πτήσεων, με τις περισσότερες καθυστερήσεις να σημειώνονται στα αεροδρόμια αναχώρησης με εισερχόμενες πτήσεις προς την Ελλάδα. Έχετε ένα layover; Μπορείτε να απολαύσετε επιλογές αποθήκευσης αποσκευών, σαλόνια αεροδρομίου, εκθέσεις αρχαιολογικών αντικειμένων και μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και καφέ. Το αεροδρόμιο της Αθήνας έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες του!

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατατάχθηκε επίσης ψηλά στη μελέτη, απλώς έχασε τη λίστα των 10 κορυφαίων, καθώς βρέθηκε στην 11η θέση με μέσο όρο βαθμολογίας 4,2.

Ωστόσο, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ψηφίστηκε από τους κριτές ως ένα από τα χειρότερα στην Ευρώπη με πενιχρό μέσο όρο. 2,8 αστέρων, από 10.791 κριτικές.

Τα περισσότερα παράπονα αφορούν το πόσο γεμάτο και κακώς εξοπλισμένο είναι το αεροδρόμιο για τον όγκο της κυκλοφορίας του. Ίσως αξίζει να επισκεφτείτε το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων (4,0 / 3.678), το οποίο έχει πολύ υψηλότερη βαθμολογία και απέχει μόλις 2 ώρες οδικώς από το Ηράκλειο.

Πηγή: protothema.gr

Shares