Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το «χρηματιστήριο» του Instagram: Εκατομμυριούχοι με κάθε ανάρτηση Καρντάσιαν, Γκράντε και Ρονάλντο…

Δείτε τα ποσά που λαμβάνουν οι δέκα πρώτοι σταρ-influencers στο Instagram μόνο και μόνο για μια τους ανάρτηση – Η Κάιλι Τζένερ στην κορυφή – Ρονάλντο και Νεϊμάρ οι «Μίδες» των σπορ


Οι Καρντάσιαν κυριαρχούν στην πρώτη πεντάδα στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες διασημότητες του Ιnstagram για το 2019. Kάιλι Τζένερ, Κιμ και Κένταλ συγκαταλέγονται στις δέκα διασημότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του πενταγράμμου, που χρεώνουν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για μία δημοσίευση στο Instagram. Όλοι τους Αμερικανοί, πλην ενός Ευρωπαίου…

Οι καμπύλες της διάσημης οικογένειας… δικαιώνονται, βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση στα social media. Σύμφωνα με το «HopperHQ» -ένα εργαλείο του Instagram που αναλύει τα δεδομένα κάθε λογαριασμού, για να καθορίσει τους πιο ακριβοπληρωμένους influencers- για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις άλλες δύο αδερφές της, Κιμ και Κένταλ, να την ακολουθούν. Για ένα ποστ στο λογαριασμό τους, οι διασημότητες ζητούν από χιλιάδες δολάρια έως ένα εκατομμύριο.

Ποιοι κατέκτησαν τις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας

1. Κάιλι Τζένερ: Οι ακόλουθοι της Kάιλι Τζένερ… τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, φθάνοντας τα 141 εκατομμύρια. Το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram ανήλθε στα 1.266.000 δολάρια.
kylie

2. Αριάνα Γκράντε: Οι ακόλουθοι της μελωδικής φωνής της ποπ άγγιξαν τα 160 εκατομμύρια. Το κόστος ανά δημοσίευση είναι πάνω από 996 χιλιάδες δολάρια.
arianna

3. Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι ακόλουθοι του άσου της στρογγυλής θεάς έφθασαν τα 176 εκατομμύρια. Το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό του στο Instagram αγγίζει τα 975.000 δολάρια.
cristiano_ronaldo_insta

4. Κιμ Καρντάσιαν: Η Aμερικανίδα «θεά» της καμπύλης διαθέτει 144 εκατομμύρια ακολούθους. Το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό της φθάνει τα 910.000 δολάρια.
kim

5. Σελίνα Γκόμεζ: Οι ακόλουθοί της υπολογίζονται στα 153 εκατομμύρια, ενώ το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό της ανέρχεται στα 886.000 δολάρια.
selena

6. Ντουέιν Τζόνσον: Οι ακόλουθοί του φθάνουν τα 150 εκατομμύρια. Το κόστο§ς ανά δημοσίευση στο λογαριασμό του ανέρχεται στα 882.000 δολάρια.
dwayne

7. Μπιγιονσέ: Οι ακόλουθοι της διάσημης Αμερικανίδας υπολογίζονται σε 130 εκατομμύρια, ενώ το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό της ξεπερνά τα 785.000 δολάρια.
beyonce

8. Τέιλορ Σουίφτ: Οι ακόλουθοί της φθάνουν τα 119 εκατομμύρια, ενώ το κόστος ανά δημοσίευση τα 748.000 δολάρια.
taylor

9. Νεϊμάρ: Διαθέτει 123 εκατομμύρια ακολούθους. Το κόστος ανά δημοσίευση στο λογαριασμό τους αγγίζει τα 722.000 δολάρια.
neymar

10. Τζάστιν Μπίμπερ: Οι ακόλουθοί του ανέρχονται σε 115 εκατομμύρια. Το κόστος ανά δημοσίευση στον λογαριασμό του είναι 722.000 δολάρια.

 

justin

 

 

πρωτο θεμα

Shares