Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Το BINTEO από τη σύλληψη παράνομου πωλητή στο Μετρό του Συντάγματος….. Σχολιάστε μας τις αντιδράσεις των παρισταμένων- Συμφωνείτε ή όχι;..

Το BINTEO από τη σύλληψη παράνομου πωλητή στο Μετρό του Συντάγματος..... Σχολιάστε μας τις αντιδράσεις των παρισταμένων- Συμφωνείτε ή όχι;..

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (31.10.2019) κατά τη διάρκεια της νεροποντής στην Αθήνα. Ο αλλοδαπός πωλούσε ομπρέλες σε επιβάτες που δεν περίμεναν ότι θα… άνοιγαν ου ουρανοί και δεν ήταν προετοιμασμένοι.

Ο αλλοδαπός που πουλούσε ομπρέλες έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος τον πλησίασε για να τον συλλάβει για παρεμπόριο.

Τα όσα ακολούθησαν έχουν καταγραφεί σε video. Προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη και όταν ο αστυνομικός του πιάνει το ένα χέρι για να του περάσει χειροπέδες, αρχίζει να ουρλιάζει και να τον εκλιπαρεί να μην τον συλλάβει.

Ο αστυνομικός, όμως, επιμένει και του ζητά επιτακτικά να του δώσει και το άλλο χέρι του, για να βάλει χειροπέδες.

Κόσμος που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο μετρό του Συντάγματος και παρακολουθεί τα όσα γίνονται, αντιδρά και ζητά από τον αστυνομικό να μην τον συλλάβει.

Τελικά, ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις, κάτι που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις απ’ όσους ήταν παρόντες, και ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Δείτε το video

Εμείς ως VoiceNews και βλέποντας τις αντιδράσεις των παρισταμένων μοιραζόμαστε τις εξής σκέψεις μαζί σας. Προφανώς και δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιώματων (ακούγεται στο βίντεο) η σύλληψή του. Μπορεί να μην είναι βίαιος ο αλλοδαπός αλλά σίγουρα αντιστέκεται αφού δεν υπακούει στις εντολές του αστυνομικού. Τέλος το παρεμπόριο είναι ή όχι παράνομο; Eάν είναι (που προφανώς και είναι) δεν πρέπει να συλληφθεί ο παράνομος πωλητής;

Eσείς τι λέτε;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares