Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το “αντίο” του Βασίλη Τσεκούρα από το OPEN

“Σήμερα αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου που λέγεται OPEN” τονίζει ο Βασίλης Τσεκούρας.

Μέσα από μια ανάρτηση στα social media αποφάσισε ο Βασίλης Τσεκούρας να ανακοινώσει την αποχώρηση από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε να γνωστοποίηση τη συγκεκριμένη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Τσεκούρας που έχει περάσει και από την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Σήμερα αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου που λέγεται OPEN. Είχα τη χαρά να είμαι μέλος αυτής της ομάδας από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε. Μέχρι σήμερα… Γνώρισα πολλούς άξιους συναδέλφους, που έγιναν φίλοι και οικογένεια… Μου στάθηκαν στα δύσκολα και στα εύκολα… Η απόσταση που θα μας χωρίζει πλέον, είναι μόλις… ένα τηλέφωνο».

«Ένα κανάλι που μου έδωσε ευκαιρίες, που εξελίχθηκα και απέκτησα εμπειρίες. Μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τον Σωτήρη Τσιομπανούδη και όλη την ομάδα του οικονομικού ρεπορτάζ. Ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί» συμπλήρωσε ο Βασίλης Τσεκούρας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

zappit.gr

Shares