Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Το ANADOLU αναφέρει περί “αρχαίας τουρκικής πόλης Λαοδικείας”

Το αφήγημα των Τούρκων περί “Τούρκου” Όμηρου και “τουρκικής Τροίας” αποτελούν όνειδος του πολιτισμένου κόσμου και αποκρύβουν άκρως επιθετικά σχέδια κατά της Ελλάδος


Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με απύθμενο θράσος των Τούρκων, όταν το μεγαλύτερο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων το ANADOLU AGENCY,γράφει για “Αρχαία τουρκική πόλη Λαοδίκεια».

Η πόλη που ιδρύθηκε από Έλληνες πριν καν εμφανιστούν Τούρκοι στον πλανήτη είχε κατασκευαστεί από τον Αντίοχο Β’ βασιλιά της αυτοκρατορίας των Σελευκιδών, το 261-253 π.Χ. προς τιμήν της συζύγου του Λαοδίκης, και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τους Τούρκους.

 

Το αφήγημα περί “ ανθρώπων της Ανατολίας” που διαδίδουν οι Τούρκοι θέλοντας να σβήσουν τον ελληνισμό είναι ένα διαρκές έγκλημα κατά του ανθρώπινου πολιτισμού, ενώ διαστρεβλώνει την ιστορία, η οποία είναι επιστήμη που βασίζεται σε μαρτυρίες και κυρίως αποδείξεις τις οποίες οι Τούρκοι δεν τις έχουν όχι μόνο για την Λαοδίκεια, αλλά για ολόκληρη την Μικρά Ασία.

Το αφήγημα των Τούρκων περί του “Τούρκου” Όμηρου, της τουρκικής Τροίας”, με αναφορά στους κατοίκους της ως πρόγονους των Τούρκων, οι οποίοι τότε διαβιούσαν στην περιοχή της Μογγολίας είναι επικίνδυνη και εξυπηρετεί διαχρονικά επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας κατά του ελληνισμού.

Μικρά Ασία είναι Ελλάδα από την μία άκρη έως την άλλη. Όπου και να σκάψουν στην σημερινή Τουρκία «ξερνάει» συνέχεια Ελλάδα, ενώ να δούμε τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί μαζικά το DNA των σημερινών “Τούρκων” πολιτών τι έχει να γίνει.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού τα ποτισμένα με αίμα «άγια χώματα» της Μικράς Ασίας μας, αναγκάζουν ακόμα και σήμερα τους Τούρκους να εξοργίζονται όταν βλέπουν και επιστημονικά, ότι κυκλοφορούν τζαμπατζήδες σε ελληνικό έδαφος αιώνων, ενώ χιλιάδες από αυτούς έχουν ελληνικό DNA, λόγω εξισλαμισμένων προγόνων, για να τα λέμε όλα όπως πρέπει.

Πρόκειται για ύποπτο σχέδιο καταπάτησης της πανάρχαιας ελληνικής ιστορίας από τη νεο-Οθωμανική τάξη πραγμάτων, η οποία έχει σκοπό να αλλοιώσει τα «σημάδια» του ελληνικού πολιτισμού στα Βαλκάνια και τη Μικρά Ασία είναι σε εξέλιξη.

Όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν δεν πρόκειται ποτέ οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη.

Εμείς απλώς υπενθυμίζουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι περικλείεται στα στενά γεωγραφικά όρια του σημερινού ελληνικού κράτους, αλλά συμπεριλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες γεωγραφικές εκτάσεις και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε ποτέ.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares