Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Το 48,16% των νοσηλευόμενων από Covid-19 είναι αλλοδαποί…

Η εικόνα των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ψεύτικη καθώς σχεδόν το πενήντα τοις εκατό των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος του υγειονομικού βάρους οφείλεται στους παρανόμως εισερχόμενους στην χώρα οι οποίοι φυσικά βοηθούν και αυτοί με την σειρά τους στην μετάδοση του ιού στους γηγενείς κατοίκους δηλαδή στους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 48.16% των εισαγωγών σε τρια εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων των Αθηνών, έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

Μετά όμως έρχεται η ελληνική κυβέρνηση να τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες με περιοριστικά μέτρα που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό τους στην κοινωνική τους κατάσταση και στην τσέπη τους αφού οι περισσότεροι από αυτούς θα μείνουν άνεργοι…

Η ευθύνη για την παράνομη μετανάστευση και για το άνοιγμα των συνόρων για τον τουρισμό που δεν ήρθε ποτέ είναι της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά άλλος φταίει και άλλος πληρώνει…

Shares