Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΗ: Η αποχώρηση από την Εθνική Ομάδα και οι αιχμές για την τεχνική ηγεσία…

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΗ: Η αποχώρηση από την Εθνική Ομάδα και οι αιχμές για την τεχνική ηγεσία...

Τέλος στην πολύχρονη παρουσία της στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης βάζει η Αλεξάνδρα Ασημάκη, αφήνοντας αιχμές για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συνόλου…

Την αποχώρησή της από την Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών, ανακοίνωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Με ανάρτηση που έκανε στα social media, η αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως θα αναφερθεί στο μέλλον στους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση, αφήνοντας αιχμές για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα. Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου».

View this post on Instagram

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο , η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα . Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω . Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω . Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου .

A post shared by Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) on

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares