Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Την πίεζε με το γόνατο στο σβέρκο και της έκανε ηλεκτροσόκ – Νέο σοκαριστικό βίντεο αστυνομικής βίας….

Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο περίπτωσης αστυνομικής βίας είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Στο βίντεο φαίνεται ένας αστυνομικός να πιέζει με το γόνατό του μια Αφροαμερικανίδα στον σβέρκο και να της κάνει ηλεκτροσόκ με τέιζερ στο στομάχι. Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο, ενώ το βίντεο το κατέγραψε ένας περαστικός.

Σε αυτό το βίντεο που σοκάρει φαίνεται ο αστυνομικός Τζόρντι Μαρτέλ να βγάζει με τη βία από το αυτοκίνητό της, την 33χρονη Σαφίγια Σάτσελ και να την αναγκάζει να πέσει μπρούμυτα στο έδαφος στην άκρη του δρόμου.

https://www.youtube.com/watch?v=wIGRa0ov-FM&feature=emb_title

Ο 30χρονος αστυνομικός εμφανίζεται να της κάνει δυο φορές ηλεκτροσόκ με ένα τέιζερ, ενώ ένας συνάδελφός του της κρατά το χέρι, καθώς η γυναίκα προσπαθεί να απελευθερωθεί.

Εναντίον του Τζόρντι Μαρτέλ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς υπέβαλλε στις υπηρεσία του ψευδείς αναφορές για αυτό το περιστατικό που συνέβη έξω από νυχτερινό κέντρο στις 14 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η γενική εισαγγελέας Κάθριν Ράντλ.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ο Μαρτέλ και ακόμη ένας αστυνομικός, ο Χαβιέρ Καστάνο, αποπέμφθηκαν από το σώμα χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιον λόγο, σύμφωνα με την εφημερίδα Miami Herald.

 

newsit

Shares