Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Την Πέμπτη 5 Μαϊου στις 18:00 η μεγαλειώδης ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κόρινθο – Η Ελληνική λύση δίπλα στους Έλληνες

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, θα βρεθεί  στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Κορίνθου (Ερμού 2) στις 5 Μαΐου 

Ξεκινούν οι περιοδείες του Κυριάκου Βελόπουλου σε όλη την Ελλάδα μετά από δύο χρόνια. Πρώτη στάση το Τεχνικό Επιμελητήριο Κορίνθου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαϊου στις 18:00 το απόγευμα.

Μέσα σε δύο χρόνια έχουν γίνει πολλά και η ατζέντα έχει ανανεωθεί. Οι λάθος χειρισμοί της ΝΔ οπως η  καταστροφή του ΕΣΥ, η πανδημία , η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό , ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις, καθώς και η λεγόμενη «πράσινη ενέργεια » με τις ανεμογεννήτριες  και γενικότερα την ενεργειακή κρίση είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν.

Η Ελληνική Λύση είναι το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει προτάσεις για ενεργειακή κρίση και άλλα πολλά  θέματα

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ εκεί, κανένας δεν περισσεύει!!!  

Η Ελληνική Λύση με δελτίο τύπου ενημερώνει τα εξής

Στην πόλη της Κορίνθου θα περιοδεύσει, αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Κατά την άφιξή του, ο κ. Βελόπουλος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου (Ερμού 2, πεζόδρομος), κατά την διάρκεια της οποίας θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος σε βασικά ζητήματα, που απασχολούν τους πολίτες.
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares