Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή (24/2) η έφεση της ΑΕΚ για το Περιστέρι

Την Παρασκευή (24/2) η έφεση της ΑΕΚ για το Περιστέρι

Για την Παρασκευή (24/2) ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρωτόδικη απόφαση διεξαγωγής του αγώνα με τον Ατρόμητο.


Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2) ορίστηκε να εκδικαστεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ το αίτημα της ΑΕΚ να μην ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση της Super League (αθλητικός δικαστής) ώστε να γίνει κανονικά σε άλλη ημερομηνία ο αγώνας με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ θα υποστηρίξει ξανά τις θέσεις της σχετικά με το αντικανονικό ύψος των δοκαριών και την υπαιτιότητα των γηπεδούχων, ενώ ο Ατρόμητος που έχει δικαιωθεί πρωτοδίκως θα επιχειρήσει να συμβεί το ίδιο και τώρα.

Δικαίωμα παράστασης έχουν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που είχαν ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση στον πρώτο βαθμό της υπόθεσης.

Η απόφαση αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας και αν δεν αλλάξει θα οριστεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα. Οι δύο ΠΑΕ έχουν δικαίωμα προσφυγής στο CAS αλλά η βαθμολογία της Super League θα πρέπει να έχει επικυρωθεί με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ώστε να αρχίσουν χωρίς εκκρεμότητες τα play off.

Πηγή: fosonline.gr

Shares