Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Την απόσυρση του βιβλίου Θρησκευτικών Γ΄Γυμνασίου που προσβάλει την Ορθοδοξία ζητάει ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος…..

Την απόσυρση του βιβλίου Θρησκευτικών Γ΄Γυμνασίου που προσβάλει την Ορθοδοξία  ζητάει ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος.....

Την ανάγκη να αποσυρθεί το βιβλίο Θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου που φέρει προσβλητικό εξώφυλλο για την ορθοδοξία εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κ. Βελόπουλος, μέσω ερώτησης που κατέθεσε προς την αρμόδια Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως.


Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μετέφερε μέσω της ερώτησης του την οργή και την αγανάκτηση γονέων και κηδεμόνων για το προκλητικό εξώφυλλο του νέου βιβλίου θρησκευτικών αφού τα μηνύματα που εκπέμπονται δεν έχουν καμία σχέση με τη συνταγματική υποχρέωση του Ελληνικού κράτους να συμβάλει στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων μαθητών, η οποία ταυτίζεται με τα «πιστεύω»του Ορθόδοξου Χριστιανικού δόγματος, στη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών και των γονέων τους.

 

Επισυνάπτεται η ερώτηση καθώς και το εξώφυλλο του συγκεκριμένου σχολικού βιβλίου

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ__ΣΕΠ2020

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (1)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares