Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020

Την άνοιξη του 2021 ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της Συμφωνίας των Πρεσπών – Στο απυρόβλητο η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άνοιξη του 2021 ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της Συμφωνίας των Πρεσπών - Στο απυρόβλητο η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς για όλους τους Έλληνες το πλήρωμα του χρόνου κοντοζυγώνει και ο Κυριάκος Βελόπουλος επιβεβαιώνεται ξανά…

Η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει πρόταση για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών από τον Απρίλιο (24/04) ωστόσο, σιγή “ιχθύος” φαίνεται να διατηρούν οι κυβερνητικοί κύκλοι και ο Πρωθυπουργός παρά τα όσα διαμήνυαν προεκλογικά περί μειοδοτικής συμφωνίας.

Την άνοιξη του 2021 ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της Συμφωνίας των Πρεσπών - Στο απυρόβλητο η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος έχει επισημάνει πολλάκις την αναιμική διαχείριση του συγκεκριμένου προβλήματος, με βαρύ “κατηγορώ” από το βήμα της Βουλής περί ασυνέχειας δηλώσεων, διενέργεια επικοινωνιακής πολιτικής και συνέχειας του κράτους.

Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε για την διερεύνηση των λόγων,των συνθηκών και των διαδικασιών κάτω από τις οποίες κυρώθηκε και η υπογράφηκε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε από το βήμα της Βουλής:

«Αποφασίστε! Αν το κράτος δεν έχει συνέχεια πρέπει απορρίψετε και να καταργήσετε την Συμφωνία των Πρεσπών! Δεν θα κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό εδώ μέσα! Αυτά τελειωμένα με εμάς! Δεν μπορεί όποτε μας βολεύει το κράτος να έχει συνέχεια και όποτε δεν μας βολεύει να είναι ασυνεχές… ή θα πάτε από εδώ ή θα πάτε από εκεί».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares