Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τηλεθέαση: Τείχος… μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1 απέναντι στο GNTM 3…

Η μυθοπλασία «δείχνει τα δόντια» της στο ριάλιτι του Star στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, με τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το «Παρουσιάστε!» να αντιστέκονται και να επικρατούν απέναντι στο «GTNM 3»…

Το σενάριο στις «Άγριες Μέλισσες» βρίσκεται βέβαια σε κρίσιμη καμπή, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η ποινή της Ελένης, ενώ το επεισόδιο έκλεισε με τον πυροβολισμό του Μιλτιάδη που τραυμάτισε τον Μελέτη.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει βρει ξανά τα πατήματά της στους πίνακες τηλεθέασης και φαίνεται πως κερδίζει τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στις πιο νεαρές ηλικίες.

Μπροστά στην τηλεθέαση οι «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν τηλεθέαση 27,6% στο νεανικό κοινό, την ώρα που το «GNTM 3» στην τρίωρη προβολή του κατέγραψε 25,5%. Και όση ώρα βρέθηκαν απέναντι οι δύο εκπομπές, φαίνεται πως η σειρά του ΑΝΤ1 βρέθηκε πάνω από το «GNTM 3» στους πίνακες τηλεθέασης, ακόμη και με σχεδόν 10 μονάδες διαφορά.

Εντυπωσιακό είναι πως και νωρίτερα, δηλαδή μεταξύ 21:00 και 22:00, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!» σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και κόντραρε το «GNTM 3». Η κωμωδία με τον Γιάννη Μπέζο κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης στο νεανικό κοινό 21,5% και μοιράστηκε την πρωτιά ανά τέταρτο με το ριάλιτι του Star την ώρα που προβάλλονταν ταυτόχρονα.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares