Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τι τρώει η Έμιλι Ρατακόφσκι σε μια ημέρα – Θα πάθετε πλάκα…

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο με εκατομμύρια followers στα social media και αναρίθμητες φωτογραφίσεις, στις οποίες ακόμα δεν έχει μάθει να… ντύνεται!Στην εποχή της εικόνας, η Έμιλι Ρατακόφσκι “πουλάει” αυτό ακριβώς: την εικόνα της. Το σώμα της το θαυμάζουν σχεδόν όλοι, άντρες και γυναίκες. Και βλέποντάς το, πολλοί αναρωτιούνται, τι διατροφικές “θυσίες” απαιτούνται για να το διατηρεί σε αυτή την κατάσταση.

Ε, λοιπόν, η ίδια η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει αποκαλύψει τι τρώει μέσα σε μια τυπική της ημέρα. Δείτε τι δήλωσε στο harpersbazaar.com και στο nytimes.com:

Πρωινό

Αντί για ένα υγιεινό μπολ με πλιγούρι βρώμης και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, η Emily Ratajkowski επιλέγει έναν δυνατό καφέ σε συνδυασμό με ένα λαχταριστό κρουασάν.

“Κάθε μέρα πηγαίνω στο Blacktop Coffee και παίρνω ένα κρουασάν που λέγεται kouign-amann μαζί με τον σκέτο καφέ μου”. Το kouign-amann είναι ένα γαλλικής προέλευσης καραμελωμένο κρουασάν, που έχει χαρακτηριστεί ως “η πιο λιπαρή ζύμη σε όλη την Ευρώπη” από τους New York Times.

Έμιλι Ρατακόφσκι

Έμιλι Ρατακόφσκι
Το κρουασάν kouign-amann που επιλέγει η Έμιλι Ρατακόφκσι για πρωινό

Μεσημεριανό
Για μεσημεριανό γεύμα η Έμιλι Ρατακόφσκι επιλέγει κάτι πιο υγιεινό. “Είναι συνήθως μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς”. Όχι ότι δεν θα ήθελε να γευτεί κάποιες από τις λουκούλλειες επιλογές, που είναι διαθέσιμες στον μπουφέ κάποιας φωτογράφισης ή βιντεοσκόπησης που θα κάνει… “Αν είμαι στο σετ, θα φάω κάτι από τον μπουφέ, αλλά προσέχω πολύ με αυτά τα πράγματα. Είναι εύκολο να τρελαθείς, ξέρουν πώς να σε δελεάζουν με τέτοια φαγητά”!

Σνακ
Η Emily Ratajkowski μπορεί να έχει γεννηθεί στην Αγγλία και να έχει μεγαλώσει κοντά στο Σαν Ντιέγκο, αλλά τώρα θεωρεί σπίτι της το Λος Άντζελες και παραδέχεται ότι λατρεύει τις λιχουδιές του: “Για μένα, πρώτο ρόλο παίζει να νιώθεις καλά για αυτό που τρως. Μου αρέσουν οι χυμοί κουρκούμης και παντζαριού”.

Μάλλον έχει κάνει την… έρευνά της, αφού επειδή η κουρκούμη έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως το να μειώνει την φλεγμονή που προκαλεί αρθρίτιδα, να βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου, να μειώνει την χοληστερόλη και να βοηθάει στην πέψη.

Έμιλι Ρατακόφσκι

Έμιλι Ρατακόφσκι

Η κατανάλωση χυμού παντζαριών έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου, ενισχύει την αντοχή και μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Βραδινό
“Το βραδινό φαγητό είναι η ευκαιρία μου για να βρεθώ με φίλους και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις”, λέει η Έμιλι Ρατακόφσκι. “Μου αρέσει ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο ονομάζεται Bestia. Είναι πολύ διασκεδαστικό και έχουν καλά κοκτέιλ και κρασί”. Δείτε το μενού αυτού του εστιατορίου…

Για τις βραδιές που θέλει απλά να κάτσει στο σπίτι, επιλέγει άλλα πράγματα: “Πρέπει να δείτε το ψυγείο μου. Είναι τρελό”, έχει πει σε συνέντευξή της στον Jimmy Kimmel:

 

“Έχω… σχέση με το Postmates. Συνήθως θα πάρω ινδικό, ή ταϊλανδέζικο φαγητό, το οποίο τρώω κατά προτίμηση όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι”. Το Postmates είναι μια υπηρεσία για delivery φαγητού στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Μέσα από τα social media η Emily Ratajkowski έχει δείξει επίσης ότι είναι λάτρης της πίτσας και της νοτιομαερικανικής διατροφής. Αγαπάει, επίσης, το σούσι.

iatropedia

Shares