Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία; Τι συνέβη με τους αγνοούμενους; Γιατί έσπευσε ο στρατός στο σημείο; – Κεραυνοί του Κ.Βελόπουλου

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με αποκαλύψεις-βόμβα!!!

Σε μία συγκλονιστική ομιλία από βήματος της Βουλής σήμερα (7/3), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε μία κατά μέτωπο επίθεση στο πολιτικό κατεστημένο των Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και τα πεπραγμένα τους που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στο τρομερό δυστύχημα, που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος, δεν μάσησε τα λόγια του, αντιθέτως είπε τα πράγματα με το όνομα τους κατά του σάπιου πολιτικού, μιντιακού και επιχειρηματικού κατεστημένου, που βυσσοδομεί σε βάρος της πατρίδας μας και κυρίως των ελληνόπουλων!!!

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, πνέοντας μένεα κατά του πολιτικού ταρτουφισμού Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω, σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, τις ευθύνες των πολιτικά-ηθικά υπεύθυνων αλλά και τις ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση και του δικαστού Ντογιάκου, του οποίου ο υιός ήταν μετακλητός στον Κώστα Καραμανλή, τέως, πλέον, υπουργό μεταφορών αλλά νυν υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές!!!

“ΜΑΥΡΟ” ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

ΌΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Ο λόγος του Κυριάκου Βελόπουλου υπήρξε πραγματικά πύρινος, όταν με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ , που έκανε εντός του Κοινοβουλίου, εξέθεσε ένα βορβορώδες σύστημα διαπλοκής με εμπλοκή και των Γερμανών, ενώ συγκλονιστικές ήταν και οι αναφορές του προς το πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού Σημίτη!!!  

Συγκλονιστικές ήταν και οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τη σημερινή υφιστάμενη κατάσταση των τρένων ανά την Ελλάδα, αλλά και ποιοι συγκεκριμένα επωφελούνται από ένα διαλυμένο σιδηροδρομικό δίκτυο και όχι μόνο!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!!!  

Αμείλικτα ήταν και τα ζητήματα, που έθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχετικά με τα αναπάντητα ερωτήματα για τα σφραγισμένα  φέρετρα των θυμάτων αλλά και το περιεχόμενο της εμπορική αμαξοστοιχίας 

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

 

 

Shares