Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Τι άλλο θα δούμε – Ο ΟΗΕ κηρύττει τον πόλεμο στους συνωμοσιολόγους

Ο ΟΗΕ παραδέχεται ότι υπάρχουν συνωμοσίες… αρκεί να τις εγκρίνουν “ειδικοί” – Δείτε αναλυτικά τι αποφάσισαν τα Ηνωμένα Έθνη

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κηρύξει πόλεμο στις θεωρίες συνωμοσίας, περιγράφοντας την άνοδο της σκέψης συνωμοσίας ως «ανησυχητική και επικίνδυνη» και παρέχοντας στο κοινό μια εργαλειοθήκη για «προκαταρκτική» και «απομάκρυνση» οποιονδήποτε τολμά να προτείνει ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις είναι κάθε άλλο παρά εντελώς ειλικρινείς. , όρθιος και διάφανος.

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί επίσης ότι ο Τζορτζ Σόρος, οι Ρότσιλντ και το κράτος του Ισραήλ δεν πρέπει να συνδέονται με καμία «υποτιθέμενη συνωμοσία».

Διαβάστε επίσης: Δείτε την κάλυψή μας για επιμελημένες εναλλακτικές αφηγήσεις

Η UNESCO συνεργάστηκε με το Twitter, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο για να ξεκινήσει την εκστρατεία με την ονομασία #ThinkBeforeSharing: Σταματήστε τη διάδοση των θεωριών συνωμοσίας.

Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα γεγονότα δεν «χειραγωγούνται κρυφά στα παρασκήνια από ισχυρές δυνάμεις με αρνητική πρόθεση». Εάν συναντήσετε κάποιον που πιστεύει ότι η παγκόσμια ελίτ συνωμοτεί για να εδραιώσει την εξουσία και να υπαγορεύσει διεθνή γεγονότα, πρέπει να αναλάβετε δράση.

Σύμφωνα με την UNESCO, «αν είστε βέβαιοι ότι έχετε συναντήσει μια θεωρία συνωμοσίας» στο διαδίκτυο, πρέπει να δημοσιεύσετε έναν σχετικό σύνδεσμο προς έναν «ιστότοπο ελέγχου δεδομένων» στα σχόλια.

Η UNESCO συμβουλεύει επίσης όποιον συναντά έναν πραγματικό ζωντανό συνωμοσιολόγο. Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ, δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε διαμάχη με έναν συνωμοσιολόγο.

«Οποιοδήποτε επιχείρημα μπορεί να ληφθεί ως απόδειξη ότι είστε μέρος της συνωμοσίας και ενισχύει αυτή την πεποίθηση» και ο συνωμοσιολόγος πιθανότατα «θα υποστηρίξει σκληρά για να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του. ”

Αξιοσημείωτα, κρυμμένη στα ψιλά γράμματα, η UNESCO παραδέχεται ότι υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας. Κάτω από τον τίτλο «Τι είναι μια πραγματική συνωμοσία;» οι γραφειοκράτες των Ηνωμένων Εθνών εξηγούν ότι «υπάρχουν πραγματικές συνωμοσίες μεγάλες και μικρές».

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, είναι μόνο μια πραγματική θεωρία συνωμοσίας εάν «ανακαλυφθεί από τα μέσα ενημέρωσης ή τους πληροφοριοδότες».

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με τον ορισμό του ΟΗΕ για μια «πραγματική» θεωρία συνωμοσίας. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν συχνά αγοραστεί και πληρωθεί πλήρως από την ελίτ. Και είναι η ελίτ που συνωμοτεί ενάντια στις μάζες.

Με πληροφορίες από riotimesonline.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares