Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θύμιος Μπουγάς: Περιγράφει τη στενάχωρη ζωή του

Ο Θύμιος Μπουγάς έγινε γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα εν αγνοία του. Η εξαφάνιση του 39χρονου στον Πύργο, πήρε γρήγορα διαστάσεις με στόματα που έμεναν κλειστά για χρόνια να ανοίγουν…

Ο Πύργος άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και ο Θύμιος Μπουγάς είναι αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στη ζωή του. Η εξαφάνιση του 39χρονου έκανε πολλούς να ενδιαφερθούν για το καλό του, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Ένας άνθρωπος φοβισμένος και βασανισμένος. Ένας άνθρωπος που ζούσε στο σκοτάδι, χωρίς φίλους και χωρίς συγγενείς. Τώρα όλα αυτά θέλει να μείνουν πίσω.

Ο Θύμιος Μπουγάς μιλάει στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και περιγράφει το πώς σιγά σιγά οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το πλάι του, ενώ δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Για χρόνια έζησε στο περιθώριο, άντεξε κακουχίες, υπέμεινε δυσκολίες και τελικά βγήκε νικητής. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του και για το άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς στον Πύργο.

«Mετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες», δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς.

 

Για 49 ημέρες φοβισμένος κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, δίχως να γνωρίζει ότι σχεδόν όλη η χώρα τον έψαχνε. «Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Δεν είχα τηλεόραση, ούτε κινητό. Και απορώ, αφού με έψαχναν, γιατί δεν κόλλαγαν ένα χαρτί σε μια κολόνα; Τώρα διαβάζω στα site ότι με έψαχνε όλη η χώρα».

Πλέον η ζωή του αρχίζει και αλλάζει. Γνωρίζει ότι υπάρχει κόσμος έξω που νοιάζεται και θα τον βοηθήσει έμπρακτα. Την αγάπη του κόσμου σε αυτή τη νέα του αρχή, την ένιωσε και ο ίδιος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο Θύμιος Μπουγάς με τη βοήθεια του δήμου Πύργου μένει πλέον σε διαμέρισμα, ενώ πέρα από την ιατρική βοήθεια, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτιση του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται αλλά και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

 

newsit.gr

Shares