Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θύμα revenge porn 17χρονη από 24χρονο στη Χαλκιδική: «Με πρόδωσε και με διέσυρε»

Μια κοπέλα 17 ετών από τη Χαλκιδική κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) από 24χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν δέχτηκε ότι ήθελε να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής, αναφέρει το GrTimes, και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Είναι το δεύτερο περιστατικό από τη Βόρεια Ελλάδα που γίνεται γνωστό τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από αυτό με έναν 58χρονο που εξέθεσε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του.

Η γνωριμία των δύο νέων, όπως είπε η κοπέλα στο GrTimes, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες. Εκείνη, όπως σημειώνει, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Για τη σχέση αυτή, επειδή ήταν ανήλικη, είχε ενημερώσει και τη μητέρα της με την οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά, είχε πάντα άριστη σχέση και της έλεγε τα πάντα για τη ζωή της.

Ο νεαρός ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είπε, αλλά ο ενθουσιασμός της έγινε τελικά απογοήτευση και εκείνη αποφάσισε να του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.

Εκείνος ανέβασε τότε στο δικό της λογαριασμό -αφού απέσπασε τους κωδικούς με πονηρό τρόπο- βίντεο με ερωτικές προσωπικές τους στιγμές.

Η 17χρονη κατήγγειλε στο GrTimes ότι είναι άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε».

Για την υπόθεση μίλησε ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

πρωτο θεμα

 

Shares