Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θρίλερ στο Τέξας: Τρανσέξουαλ κατηγορείται για πνιγμό γυναίκας επειδή χρησιμοποίησε ανδρική αντωνυμία

Ένας βιολογικά άνδρας τσιρλίντερ που αυτοπροσδιορίζεται ως “κορίτσι” κατηγορήθηκε την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να έπνιξε μια συμπαίκτριά του σε ένα στρατόπεδο μαζορέτας, κατά ισχυρισμού ότι της μίλησε με ανδρική αντωνυμία.

«Λοιπόν παιδιά, έχω αποσυρθεί επίσημα ως cheerleader (μαζορέτα) από χθες το βράδυ στις 5:30 π.μ. Ένα κορίτσι στην ομάδα έδειχνε πολύ ασέβεια και μου είπε ότι είμαι ΑΝΤΡΑΣ με ΠΕΟΣ και ότι [τα παιδιά] δεν πρέπει να είναι στην ομάδα», είπε η τρανσέξουαλ cheerleader, Αβερί Τσάνελ Μέντλοκ στο Facebook.

Σύμφωνα με το Fox News, το περιστατικό συνέβη στο Τέξας, στο οποίο η συμπαίκτρια, η οποία παραμένει ανώνυμη, αναφέρθηκε στην Medlock ως «άνδρας» και πρότεινε ότι η Medlock δεν πρέπει να ανήκει στην ομάδα. «Στάθηκα για τον εαυτό μου και φώναξε τη μαμά και τον μπαμπά επειδή φοβόταν που [στάθηκα] για τον εαυτό μου. Ο πατέρας της είπε, «έχει ακόμα τεστοστερόνη και πέος και θα σκοτώσω όποιον κυνηγά την κόρη μου».  Σύμφωνα με την Medlock, η γυναίκα cheerleader φέρεται να έκανε τρανσφοβικά σχόλια πριν από την επίθεση. Ένα βίντεο από το περιστατικό έδειχνε άλλες μαζορέτες να κρύβονται φοβισμένες από την Μέντλοκ.

Το Fox News αναφέρει ότι η Medlock περιέγραψε την υποτιθέμενη επίθεση στη γυναίκα cheerleader ως “αστείο“. Ο πατέρας του θύματος απαιτεί από την αστυνομία να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά βίντεο από το περιστατικό και υπερασπίστηκε τις ενέργειές του για να υποστηρίξει την κόρη του. Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας είπε: «Σας ρωτάω τι θα κάνατε όταν λάβατε ένα τηλεφώνημα στη 1 η ώρα το πρωί από την κόρη σας που έλεγε ότι είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο με άλλα κορίτσια». Ο πατέρας πρόσθεσε ότι δεν απαξίωσε τη «φυλή ή το φύλο» της Medlock, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης.

Οι αθλήτριες και οι προπονήτριές τους άρχισαν πρόσφατα να μιλούν εναντίον της συμπερίληψης τρανς αθλητών στα κοριτσίστικα και στα γυναικεία αθλήματα μετά την αυξημένη συμμετοχή τρανς αθλητών όπως η κολυμβήτρια Lia Thomas, η οποία συμμετείχε στα πρωταθλήματα NCAA και κέρδισε, επικρατώντας του γυναικείου ανταγωνισμού. Τον Μάιο, η γυναίκα πρωταθλήτρια σκέιτμπορντ Τέιλορ Σίλβερμαν μίλησε κατά της συμπερίληψης ανδρών που ταυτίζονται ως γυναίκες στα γυναικεία αθλήματα, αφού ήρθαν στη δεύτερη θέση σε σχέση με έναν άνδρα σκέιτμπορντ που ταυτίζεται ως γυναίκα.

 

Με πληροφορίες από το RebelNews

Shares