Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Θρίλερ στο Μαρούσι: Ο πατέρας εντόπισε σε λίμνη αίματος τη φίλη της κόρης του και ειδοποίησε τις αρχές

Κανείς δεν μπορεί να πιστεύει το στυγερό έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι όταν μια 17χρονη σκότωσε με μαχαίρι 22χρονη φίλη της.

Η γειτονιά στο Μαρούσι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν… Η 17χρονη με την 22χρονη είχαν φιλικές σχέσεις και το απόγευμα της Κυριακής ήταν μαζί στο σπίτι της δράστιδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες μάλωσαν με την 17χρονη να καταφέρει πολλές μαχαιριές στο σώμα της φίλης της που έχασε αμέσως τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα με την 22χρονη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr να έχει δεχτεί πολλές μαχαιριές στον λαιμό.

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας, ο οποίος είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή και η μητέρα της εκπαιδευτικός. Ηταν εκείνος που βρήκε μαχαιρωμένη τη φίλη της κόρης του.

Η 17χρονη έχει συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε σταματήσει από το σχολείο που πήγαινε αν και φέτος επρόκειτο να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

Μια γειτόνισσα της οικογένειας αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί…«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι. Η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί», ήταν τα λόγια της .

 

newsit.gr/Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αννα Τρινταφυλλιά Τσούτσα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares