Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Εμφανίστηκαν φίδια σε νηπιαγωγείο

Κλειστό είναι το νηπιαγωγείο στο Βασιλούδι του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης επειδή εμφανίστηκαν φίδια στο εσωτερικό του.

Πρόκειται για δεύτερη φορά που εμφανίζονται φίδια στον σχολικό χώρο με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να αποφασιστεί η αναστολή της λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr κατά το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς, εντοπίστηκαν τρία σπιτόφιδα εντός του κτηρίου, δύο εκ των οποίων ήταν νεκρά. Τότε έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να μην υπάρξει ζήτημα, ενώ απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής. Μάλιστα εκλήθη και ειδικό συνεργείο απολύμανσης στον χώρο.

Όμως, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν και άλλα φίδια στο ίδιο σημείο. Το νηπιαγωγείο ανέστειλε τη λειτουργία του, ενώ υπάρχουν ακόμα και σκέψεις μεταφοράς του σε άλλο κτήριο.

Οι γονείς έχουν πανικοβληθεί και ζητούν τα παιδιά τους να μεταφερθούν σε κοντινά σχολεία, όπως του Αγίου Βασιλείου.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Αλέξανδρος Πατσιαλάς, ο δήμος έλαβε όλα τα απαραίτητητα μέτρα.

 

«Απομακρύναμε τα έπιπλα και τα αντικείμενα του νηπιαγωγείου για να καθαριστεί ο χώρος, ενώ υπάρχει η σκέψη για να μεταφερθεί η μονάδα σε άλλο κτήριο», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως δυστυχώς το χωριό βρίσκεται σε παραλίμνια περιοχή και είναι μέχρι ένα σημείο αναμενόμενη η ύπαρξη της πανίδας. «Όμως, ο δήμος δεν θα αφήσει στην τύχη τους τα παιδιά», ανέφερε.

 

 

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares